facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Dagverzorging Buitenhof

Info

Onder begeleiding van deskundig personeel creëert de Dagverzorging bij Souburgh een huiselijke sfeer met de juiste prikkels en activiteiten voor cliënten.

Adres: Prins Bernardlaan 2, 2741 DW Waddinxveen
Telefoonnummer: 0182614366
Stad: Waddinxveen
Route: Prins Bernardlaan 2
Postcode: 2741 DW


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Visie Zorgpartners, Slothoven vacatures, Gouwestein Gouda vacatures, Klantconsulent Zorgpartners, Zorginstellingen Gouda, Vijverhof Bodegraven, Dagbesteding dementie Gouda, Verzorgingshuis Bodegraven
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Kinderboerderij Dierendal Kinderboerderij Dierendal 396 meter Super leuk voor de kids, je leert er veel.
WSV De Paddestoel WSV De Paddestoel 639 meter Voor elke Waddinxveener is deze speeltuin nostalgie. Wie heeft hier in de paddestoel ...
CJG Waddinxveen CJG Waddinxveen 719 meter Leuke plek, je kunt er gemakkelijk boodschappen doen. Ik raad aan.
Extra Zorg Waddinxveen Extra Zorg Waddinxveen 1 km Extra Zorg Waddinxveen is een organisatie die praktijken die aanvullende zorg verlene...
Care for Family Care for Family 2 km Stichting Care for Family is de voedselbank voor Waddinxveen en Boskoop. De stichting...
Hand work Elsa Rafaan Hand work Elsa Rafaan 20 km Artesanato
Recensies
Vorige week prachtig tuinset gekocht waarbij we geweldig werden geholpen door Kees Mulder. Daar kunnen veel zaken/verkopers een voorbeeld aan nemen.
Vandaag onze tuinset ontvangen dus kunnen we er nog mooi van genieten op deze zonnige Hemelvaartsdag, overigens keurige nette en beleefde bezorgers. Ook in de toonzaal in Waddinxveen heel gemoedelijk te woord gestaan . Een minpuntje is de communicatie met het hoofdkantoor hier is nog wel wat te verbeteren.
Valt tegen, tuinmeubels zijn echt duur. Zelfde meubel ergens anders voor veel minder
Zeer tevreden met de adviezen bij het kiezen van complete loungeset, ligstoelen, vuurtafel, type kussens, krukjes en buiten eettafel met stoelen. Na een paar weken afgeleverd op Sardinië. Helaas was bleek de vuurtafel beschadigd. Daarvan melding gemaakt bij de verkoper. Eind van het verhaal is dat het probleem keurig is opgelost. Woord van dank voor de perfecte afwikkeling. Met name aan Mathijs uit Waddinxveen en Pieter uit Roosendaal. Top. .
Update na 11 maanden: het teak tafelblad begint te scheuren. Zie foto. Ik heb meteen foto’s naar de klantenservice gestuurd, maar helaas zeggen ze dat dit normaal is bij de producten van Buitenhof. Dus u bent gewaarschuwd!!! Klantenservice gewoon niet bereikbaar. Ik sta al 1 uur en 34 minuten in de wacht. De reviews op trustpilot beloven niet veel goeds. Misschien dat er daarom zoveel mensen bellen?
Een zaak waar je kwalitatief goede producten verwacht. Binnen 3 jaar net binnen garantie vertoont een dure loungeset gebreken die alleen maar vanuit productie kunnen ontstaan verfblaasjes. De enige optie die ze bieden is vervolgens het omruilen van de producten met een behoorlijke bijbetaling tuinset is inmiddels behoorlijk duurder geworden. Ik begrijp best dat er na verloop van tijd een afwaardering logisch is, maar biedt dan een andere optie die me niet verplicht tot het doen van extra aankopen. Slechte service die er in ieder geval voor zorgt dat ik er niet meer koop en dat eenieder ook zou afraden.
1 ster is nog teveel, beschadiging aan tafelblad bij levering. Omdat we later dan 2 weken na levering contact met hun opnamen doen ze er niks mee. Wij en onze schoonouders voor ruim 7000 euro uitgegeven en dan word er zo met je omgegaan. Voor ons nooit meer en zal ook mensen afraden om hier wat te kopen. Dit bedrijf moet zich doodschamen.
Liefhebber van de verkoopster. Kwalitatief goede producten. Leuke verkoopster. Eerlijke tarieven. Fijne verkoopster. Mooi en ruim opgezet. Spontane verkoopster. Prima service, vooral van die ene verkoopster!
Bizar slechte service. Levertijden niet nagekomen, de set later dan beloofd in delen moeten ontvangen. De bestelde beschermhoezen kwamen nooit, zelf meerdere malen achteraan moeten bellen en zelf een tijdelijke oplossing aangedragen, na EEN JAAR en tientallen telefoontjes eindelijk de twee beschermhoezen ontvangen en dan na veel tijd en energie €20 korting krijgen terwijl je duizenden euro's hebt uitgegeven. Schandalig. Klantenservice bellen is ook zonde van je tijd, inmiddels het halve bedrijf aan de telefoon gehad en niemand is ergens toe bevoegd.
Heel vriendelijk geholpen door de medewerkster. Er heerst een goede sfeer bij deze vestiging en ze waren niet opdringerig. Veel kennis van de producten en het assortiment. Wat ik vooral als erg prettig heb ervaren, was dat ze vanwege mijn zwangerschap zoveel mogelijk naar ons bracht i.p.v. dat wij door de hele showroom moesten lopen. Verder een mooie showroom.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid