facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Daglicht Techniek BV

Daglicht Techniek BV

Info

lichtkoepels, (deur)luifels, overkappingen, carports, esthetische en industriële lichtstraten, glas daken, rook- en warmte afvoer, glaswanden, zonwering

Geschiedenis

Daglicht Techniek B.V. met ruim 25 jaar ervaring op het gebied van daglichtconstructies levert en installeert: lichtkoepels, (deur)luifels, (verschuifbare)overkappingen, veranda´s, pergola´s, tuinkamers, serre daken, carports, tuinbergingen, esthetische en industriële lichtstraten, glas daken, rook- en warmte afvoer, zonwering, glaswanden, schuifwanden, schuttingen, dak- en gevelpanelen en ruime ervaring met het ecologisch renoveren van serre daken, overkappingen en lichtstraten.
Daglichtconstructies om het verblijf in ruimte en in de open lucht aangenamer te maken.
Meer informatie vindt u op onze website: www.daglichttechniek.nl
T: +31 (0)640 181 322 - [email protected]



"Een Daglicht Techniek B.V.constructie wordt op maat gemaakt en geplaatst door eigen ervaren monteurs. Wij leveren en plaatsen door geheel Europa nagenoeg onderhoudsvrije zeer duurzame constructiesperiodieke reiniging volstaat waarbij wij enkel hoogwaardige kwaliteitsmaterialen gebruiken.Meer dan 30 jaar ervaring op het gebied van daglicht- en metaalconstructies: lichtkoepels, deurluifels, veranda´s, overkappingen, pergola´s, carports, esthetische en industriële lichtstraten, glas daken, rook- en warmte afvoer, zonwering, glaswanden, schuifwanden, tuinbergingen, schuttingen, dak- en gevelpanelen, zonwering enzovoort en ruime ervaring met het ecologisch renoveren van overkappingen en lichtstraten.0640181322 of [email protected]"
Adres: Rijksweg-Noord 28, 4735 TX, 4735TX Zegge
Telefoonnummer: 0031640181322
Stad: Zegge
Route: Rijksweg-Noord 28, 4735 TX
Postcode: 4735TX


Recensies
Wij waren al een tijd op zoek naar een carport achter in onze tuin, gezamenlijk met de buren. Het bleek lastig te zijn maar toen Martin langs kwam wisten we het meteen al zeker. Zeer kundig heeft hij ons geholpen met advies en onze vele vragen beantwoord. Martin en zijn collega's hebben uitindelijk een hele fraaie carport geplaatst. De service achteraf bleek ook super te zijn!
Goede samenwerking met van der Swaluw aluminium montage
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid