facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor DAF-Museum

DAF-Museum

Info

Volwassenen € 9,00
65+ en groepen € 7,00
Kinderen 5 tot 15 jr. € 4,00
Kinderen tot 5 jr. Gratis
Museumkaart Gratis

Rolstoelvriendelijk

Adres: Tongelresestraat 27, 5613 DA Eindhoven
Telefoonnummer: 040-2444364
Stad: Eindhoven
Route: Tongelresestraat 27
Postcode: 5613 DA



op zoek naar gerelateerd: Collectie DAF Museum, DAF Museum restaurant, DAF Museum Shop, DAF Museum Michelotti, Korting - DAF Museum, Gratis parkeren DAF Museum, Vrijwilligers DAF Museum, Parkeren bij DAF Museum Eindhoven
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
DAF Museum DAF Museum 24 meter In het verleden ben ik hier al eens geweest maar deze keer was ik met me familie en d...
Philips museum Philips museum 1 km Onverwacht een heel leuk museum! Ik had een beetje mijn twijfels om erheen te gaan me...
PreHistorisch Dorp PreHistorisch Dorp 2 km Erg leuk en mooi gemaakt , we hebben ons daar hele middag kunnen vermaken. Erg aardi...
Recensies
Na 10 jaar weer eens gaan kijken met mijn jongste zoon . Het blijft geweldig om die voertuigen te zien en ook mijn zoon keek zijn ogen uit , helemaal bij de "grote groene amerikaan".
Mijn opa had in de jaren 70 ook een Daf. Het museum is schitterend.
Door de prachtige verzameling kleine dafjes. Ons mam 93 waant zich terug in de tijd en daardoor hebben wij ook een mooie dag.
Zeer verzorgd en mooi automuseum in de binnenstad van Eindhoven. Gehele historie van DAF is in beeld gebracht. Educatief en zeer leuk om te zien.
Super leuk en educatief. Enthousiaste vrijwilligers die je alles vertellen over dit prachtige nationale product. Mooi ruimtelijk en geordend museum. Aanrader!
Mooi museum, zeker de moeite waard voor automotive en natuurlijk DAF liefhebbers en is van binnen veel groter dan het van buitenaf doet vermoeden. Geeft ook een mooi gevarieerd beeld en afwisseling tussen zowel oude als nieuwe voertuigen. Zeer inspirerend om doorheen te lopen.
Echt een fijn museum waar je heerlijk kan rondlopen. De vrijwilligers zijn erg vriendelijk en onze kleinzoon mocht in verschillende auto’s even op de bestuurdersstoel zitten. Hij was zo trots als een pauw.
Een héél gezellig museum vol met mooie en leuke DAF jes. Zeer aardige vrijwilligers die van alles kunnen vertellen.
Mooi deze historische plek van Nederlands trots op de weg. Alleen nergens goed aangegeven waar je kunt parkeren.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid