facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Daemen Poelman advocaten & mediators

Daemen Poelman advocaten & mediators

Info

Onze dienstverlening op het juridisch vlak kenmerkt zich door een sterke, persoonlijke betrokkenheid bij onze cliënten.

Geschiedenis

Daemen Poelman advocaten & mediators is een middelgroot advocatenkantoor in regio Parkstad (Limburg). Het kantoor is opgericht in 1979 en is daarmee het oudste advocatenkantoor van Brunssum. In de huidige vorm bestaat het kantoor sinds 2014.

Gehuisvest in een monumentaal pand, het voormalige Groene Kruisgebouw, ontworpen door architect Willems en bij besluit van 25 mei 2000 aangewezen als rijksmonument. De bedrijfsvoering is echter zeer modern en er wordt gebruik gemaakt van de modernste beschikbare apparatuur en software, speciaal ontworpen voor de advocatenpraktijk.

Bedrijven én particulieren doen een beroep op onze dienstverlening, verleend door verregaand gespecialiseerde medewerkers. Zowel op juridisch als op administratief gebied kennen wij een hoge graad van automatisering, voor een groot deel zelf ontworpen en gebaseerd op jarenlange ervaring en afgestemd op de behoefte van onze clientèle.

Het kantoor is zeer goed bereikbaar per auto. Een ruime parkeergelegenheid bevindt zich op eigen terrein.

Adres: Prins Hendriklaan 167, 6442 AD Brunssum
Telefoonnummer: 045 5257300
Stad: Brunssum
Route: Prins Hendriklaan 167
Postcode: 6442 AD



op zoek naar gerelateerd: Mediator Brunssum
Recensies
"Goede advocaat, geeft goede adviezen, zeer tevreden." "Ik vind ze geweldig top mensen" "Aanrader voor familierecht en andere soorten." Als je dan toch nep recenties maakt voor je eigen bedrijf, probeer dit dan aub ook in stijl te doen want ''Ik vind ze geweldig top mensen'' klinkt simpelweg amateuristisch. Maar ok, dan slaan we gelijk de spijker op de kop want ''amateuristich'' is nogal zwak uitgedrukt betreffende dit kantoor. Dus als u een advocaat zoekt die voor u vecht en er alles op alles zal zetten om de zaak te kunnen winnen, dan bent u hier bij het verkeerde adres. Volstrekt onkundige begeleiding en erop gericht om de zaak voor het gerecht te laten komen zodat de teller maximaal door kan tikken. Deze review is gebaseerd op échte ervaringen. Wees gewaarschuwd en kijk aub verder naar een andere advocaat.
Kan er helaas geen goed woord over vertellen :
Fijne en goede advocaat! Goed geholpen bij mijn rechtzaak. Aanrader voor familierecht en andere soorten. Carolien Berends bedankt!
Waardeloos advies
Heeft de scheiding super geregeld als mediator en advocaat in 1...
Zeer correcte, professionele en vriendelijke opvolging. Top!
Ik vind ze geweldig top mensen
Goede advocaat, geeft goede adviezen, zeer tevreden.
Geweldige advocaat meester Berends
Niet alles behandeld
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid