facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor DABAR

DABAR

Info

Bij ons kunt u zowel authentieke als traditionele Aziatische gerechtjes eten, waarbij het vlees op een stokje centraal staat. Maar ook voor de vegetariër bieden wij diverse heerlijke en authentieke gerechten aan.



"Gedurende de corona-lockdown maatregelen. Zijn wij geopend voor take away. Onze aangepaste kaart hangt al reeds naast onze voordeur.Uiteraard kunt u deze ook bekijken via onze website.Bij ons bent u welkom om te genieten van smakelijke Aziatische gerechten. Wij hebben voor iedereen wel wat! Zo hebben wij glutenvrije Indonesische sate, vegetarische salades en authentieke soto soep. Alles is vers en met liefde bereid.Selamat makan!"
Adres: Koestraat 7, 3811 HK Amersfoort
Telefoonnummer: +31(0)33-25 86 498
Stad: Amersfoort
Route: Koestraat 7
Postcode: 3811 HK


Openingstijden

Maandag: 17:00 - 21:00
Dinsdag: 17:00 - 21:00
Woensdag: 17:00 - 21:00
Donderdag: 17:00 - 22:00
Vrijdag: 17:00 - 22:00

Recensies
Wat een heerlijk restaurant is dit zeg. Voldoende plekken zowel binnen als buiten. De gastvrijheid die de eigenaar uitstraalt en waar maakt is van ongekende klasse. Dit maak je helaas nog maar zelden mee. Het eten daar kom je voor als je uiteten gaat was van super kwaliteit. De saté deed mij denken aan ooit een bekend saté restaurant in Amsterdam. Het was gewoon zalig. Na en voor ook gewoon top. Prijs kwaliteit is in orde. Kortom ga hier heen lieve mensen. Ik kom hier zeker vaker.
Vandaag van een heerlijke citytrip genoten. Een beetje winkelen/terrasje/dineren in het prachtige & pittoreske Amersfoort. Genoeg te doen/zien: Leuke winkeltjes, een Rosétje drinken bij de mooie tuin van de Mariënhof en natuurlijk de uitnodigende terrassen langs de grachten. Uiteindelijk gegeten bij Bistro daBar. Authentiek Indische smaken, goede porties en verrukkelijke toetjes. Prijs/kwaliteit verhouding is goed. Zeker een aanrader!
Eten is erg lekker en voor een eerlijke prijs. Kleine kaart, maar wat erop staat is goed en vers. Personeel is zeer vriendelijk. Restaurant ziet er netjes en schoon uit.
Super lekker eten en leuke bediening door de eigenaar zelf! Doen!
Sfeervol restaurantje, heerlijk eten, heel authentiek. Enthousiaste gastheren, kortom: aanrader!
Ik twijfel over 4 of 5 sterren. 5 sterren voor het eten, gewoon geweldig. Goede smaken, hoeveelheden zijn juist etc. Vier sterren: De kaart is wat beknopt, iets meer keuze zou fijn zijn. De ruimte is erg gehorig je roept al snel naar de personen aan dezelfde tafel. Investeren in geluiddemping vind ik hier een aanrader.
Herft 2019 2 sterren Het eten is flink achteruit gegaan; jammer genoeg. Mijn tafelgenoot vergeleek het met Mora. niet lekker gegeten. De 2e ster alleen omdat de mensen erg prettig zijn. najaar 2818: toen gewaardeerd met 5 sterren Hele lekkere gerechten voor een hele goede prijs. De kaart is niet uitgebreid maar och wat een lekkere dingen. De gerechten zijn vrij basic en dat maakt het er alleen maar lekkerder op. Prettige sfeer en attente bediening. Echt een aanrader!
Heerlijk gegeten vandaag bij DaBar. Eigenaar Johnny is zeer behulpzaam en enthousiast. Restaurant ziet er schoon en gezellig uit. Ons hele gezelschap was lovend over het eten saté, salades, desserts etc. Aanrader!
Leuke zaak! Vnv heerlijk gegeten. Kleine kaart, lekker overzichtelijk! Stuk voor stuk waren de Aziatische gerechtjes heerlijk. Daar komt bij dat de eigenaar een ontzettende leuke sympathieke jongen is die vorig jaar de zaak is gestart! Ga zo door en zeker weten tot een volgende keer!
Een super tentje! Bij binnenkomst ontvangen door een super vriendelijke gastheer. Meteen een warm welkom. Lekker losjes en in voor een grapje. Wij waren er nog nooit geweest, maar grote complimenten voor de kok en ook zeker voor de bediening! Wat hebben we lekker gegeten. Zeker een aanrader voor ieder ander!
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor DABAR.

Amersfoort aziatisch restaurant

openingstijden, locatie, vervoer. Koestraat 7 amersfoort wegrestaurants kaart stadsplattegrond, satellietweergave. DABAR adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met DABAR. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over DABAR delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
The Streetfood Bar The Streetfood Bar 91 meter De Streetfood Bar, een top plek, nu sinds een poosje ontdekt. Je moet geluk hebben o...
Restaurant 't Lieve Vrouwtje Restaurant 't Lieve Vrouwtje 227 meter Heel lekker gegeten. Vooral hoofdgerecht! Mix-grill. Als voor gerecht, hadden we vis....
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid