facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Daan Coaching

Daan Coaching

Geschiedenis

Daan Communicatie begeleidt particulieren, ondernemers en organisaties met vragen rondom ontwikkeling en groei met behulp van een duidelijk transparant traject.

Organisaties/ ondernemers die vastlopen in het aanbrengen van structuur, niet het gewenste resultaat bereiken bij personeel, kampen met een hoog ziekteverzuim, het idee hebben dat de processtructuren niet goed verlopen, maar er geen grip op krijgen.

Particulieren die vastlopen in hun loopbaan, relatie of zelfs burn-out klachten hebben en geen idee hebben waar ze goed in zijn, op zoek zijn naar zichzelf, willen weten waar hun hart sneller van gaat kloppen of als men een helder en inspirerend klankbord zoekt bij de vragen die hen bezighoudt.

In een gezamenlijke zoektocht naar het èchte probleem wordt je aangemoedigd om keuzes te maken die recht doen aan wie je bent en te gaan voor het hoogst haalbare binnen je mogelijkheden. Dit niet door iets zweverigs maar een zeer concreet plan wat niet op een plank in de kast komt te liggen, maar je echt gaat doen zowel zakelijk als privé een blijvende verandering in het dagelijkse DNA!



"Ik ben therapeut en coach maar dan net even anders!Ik werk met 3 disciplines onder 1 dak wat niet overal te vinden is en wat juist zo goed werkt:• ACT wat staat voor Acceptance and Commitment Therapy hierdoor leer je om te gaan leren met belemmerende gedachten Brein/ Psyche/ psycholoog.• PAARDENCOACHING, hierdoor wordt je je bewust van jou belemmerende gedrag waardoor vastgeroeste patronen worden doorbroken.• NEI Therapie voor het aanpakken van Innerlijke blokkades en lichamelijke klachten.• EMDR, trauma behandeling, en systemisch coachen behoren ook tot mijn technieken.Dit alles voor kinderen, jongeren, volwassenen, ondernemers en teams."
Adres:
Telefoonnummer: 06-31508947
Stad: Berghem



op zoek naar gerelateerd: Pony Coaching, Paardencoaching Oss
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Kristel van Lieshout coaching Kristel van Lieshout coaching 515 meter Ik volg bij Kristel een 'diepe healing' met olien. Ook heb ik bij Kristel een aantal ...
Hét 1 op 1 dieet van Berghem, Oss en omgeving Hét 1 op 1 dieet van Berghem, Oss en omgevin... 739 meter Marieke heeft veel kennis van zaken. Ze helpt me de focus te houden en voelt aardig a...
Personal Training Berghem Personal Training Berghem 863 meter Personal Training Berghem is een organisatie van enthousiaste personal trainers die s...
No Limit Sports No Limit Sports 2 km Mooie sportschool met goede apparatuur voor een niet al te dure prijs. Prijs/kwalitei...
Recensies
Ik heb een coaching dag bij Danielle gevolgd. Danielle heeft mij flink verrast, het paarden coachen was heel bijzonder. Haar coachen en tips hebben mij verder gebracht op mijn pad van bewustZIJN. Ze heeft de dag op en top verzorgd.
Daan is een warm persoon die vooral reageert vanuit haar gevoel. Ze blijft doorvragen totdat je zelf bij de kern van je hulpvraag komt zonder oordeel. Ze gaat echt met je aan de slag en laat je werken aan de juiste doelen. Ook tijdens de opstart van mijn eigen onderneming was zij een mooie spiegel voor mij en liet ze mij inzien welke waarde ik kan toevoegen in een project. Dankjewel Daan!
Het eerste telefonisch contact met Daniëlle was goed dus we hebben meteen een afspraak gemaakt om een traject te starten. Super hoe ze binnen no time doorheeft hoe ze je het beste kan begeleiden. Er zit een bak ervaring achter. Met en zonder hulp van haar paarden hebben we een aantal sessies gehad. Ze kijkt goed wat je die dag nodig hebt, het traject is echt helemaal op maat en kan dus aangepast worden. Ook al ben ik zelf coach, ze heeft me enorm kunnen helpen. Ik kan iedereen Daan Coaching aanraden!
Wat een fijne plek om te zijn en om gehoord te worden. Daniëlle is een professional met bijzonder veel kennis en is in staat om deze kennis te vertalen naar een persoonlijk en begrijpelijk verhaal.
Heel mooi om samen met Daan en Moon nog beter tot bepaalde inzichten te komen die dmv beeld of begrijpelijke uitleg goed bij mij beklijven.
Ik kijk terug op een heel waardevol coachingstraject. Dankjewel Daniëlle, ik heb enorm veel over mezelf geleerd.
Daniëlle is een fijn en warm persoon waar je je snel vertrouwt bij voelt. Dit in combinatie met de ervaring van paardencoaching helpt om je doelen te bereiken.
Daniëlle kijkt tijdens een coachtraject naar het geheel en betrekt daarbij het gehele systeem. Hierbij laat zij de regie bij cliënt zelf waardoor alles flexibel is vorm te geven. Doordat Daniëlle een spiegel voorhoudt ontstaat er een directe bewustwording van eigen gedrag waar zij op een reflecterende wijze op in speelt.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid