facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Da Vinci

Adres: bierstraat 10, 7241AH Lochem (gemeente)
Telefoonnummer: +31573253036
Stad: Lochem
Route: bierstraat 10
Postcode: 7241AH



op zoek naar gerelateerd: Griek Lochem, Steakhouse Lochem, Italiaans restaurant Lochem, Pizzeria Lochem
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Italiaans Restaurant Da Vinci Italiaans Restaurant Da Vinci 0 meter Hoe ze het voor elkaar krijgen is me een raadsel. Nog nooit zo vies gegeten. Mijn lie...
Steakhouse - Pizzeria  Cleopatra Steakhouse - Pizzeria Cleopatra 149 meter Heerlijk gegeten, 4 verschillende menu's en alle 4 heerlijk. Spareribs, kofta, pizza ...
Recensies
Gisteravond met mijn vrouw gegeten bij Da Vinci Lochem. De Italiaanse sfeer, het menu van gebakken Sardientjes, met nagerecht Crème Brûlée, was bijzonder smaakvol. Daarbij een mooie omgeving, zowel binnen als buiten. Heel bijzonder dat je er de sfeer en geuren van de Zuid Europese keuken kunt proeven en beleven.
Hoe ze het voor elkaar krijgen is me een raadsel. Nog nooit zo vies gegeten. Mijn liefde voor pizza is door deze ervaring helemaal verpest. Daarnaast opvallend dat de slechte reviews die ik hier eerder las opeens allemaal verdwenen zijn...?
Eens in de zoveel tijd proberen we het weer met name vanwege de fraaie ligging van het terras. Maar elke keer slagen ze er in om nieuwe dieptepunten te laten ontstaan. Gemiddeld genomen is de helft, van hetgeen op de kaart staat, niet verkrijgbaar. De eetgelegenheid wordt gerund door een erg slechte en niet capabele bedrijfsleider; 20 minuten genegeerd worden als je op het terras neerstrijkt terwijl de bediening 3x langs je heen loopt. Als je vervolgens zelf maar naar binnengaat om een drankje te bestellen vertellen ze je doodleuk, met uitgestreken gezicht dat je vanavond er überhaupt niet kunt eten. Net als anderen is ook ons de hond opgevallen die op zeer gespannen voet staat met de keuringsdienst van waren. Wat ons betreft is intrekken van de vestigingsvergunning van de huidige bedrijfsleiding de enige adequate oplossing en dan heel snel een nieuwe capabele benutting van dit mooie pand. Dit relaas is gebaseerd op een opeenhoping van stelselmatig dramatische ervaringen met de bedrijfsvoering van dit etablissement.
Wij waren op vakantie en kozen dit restaurantje uit met twee jonge kinderen. Kindjes aan het brood, wij aan een heeeerlijk voorafje. Hoofdgerecht lam in parmazaansekaas was prima. We hebben heerlijk gegeten. Bediening was erg vriendelijk. Omdat het voor hen lang duurde voordat we wat kregen, kregen we drankjes van het huis. Was voor ons niet nodig geweest, maar wel heel vriendelijk. Met kinderen buiten op het terras prima te doen.
Vanavond hier gegeten en behoorlijk teleurgesteld. Het begon veelbelovend op een sfeervol terras met een acceptabele Prosecco Het voorgerecht liet even op zich wachten maar was goed te eten. Daarna begon het langere wachten op de hoofdgerechten en dat was alles behalve de moeite waard. De Salmone al Forno was een stuk pan-gebakken zalm, afgedekt met een plak gerookte zalm en een zoute saus geserveerd op koude borden. Als bijlage een bakje rijst met groenten dat Risotto genoemd werd, maar wat niet meer was dan wat Surinaamse rijst met gebakken groenten. Toen we het personeel daarop aanspraken werd bij hoog en laag vastgehouden dat het risotto was, maar dat ze het ook wel smeuïg konden maken. Daar naar gevraagd werd er een bakje rijst met melk of room opgediend. Toen de zalm op was werden pas de andere hoofdgerechten geserveerd. Toegegeven het vlees was goed maar een klein portie, maar de saus erg zout en de bijlagen net zo teleurstellend. Snel afgerekend en vertrokken. Blijkbaar hebben kritieken geen effect op het presteren.
Heel erg jammer, waren ooit al een keer geweest toen was het prima, maar gisteren avond sloeg echt nergens op, personeel absoluut niet capable veel te Jong Meisje in de bediening, liep te dolen met alle gerechten omdat ze niet wist bij welke tafel ze moest zijn, twee keer terug wat er besteld was, werd onder het opnemen door ander Meisje naar Keuken geroepen kan echt niet, als je Dan eindelijk je eten hebt moet je nog vijf minutes wachten op je bestek, eten was wel smakelijk maar niet mooi afgewerkt . Nooit meer !!!
Pizza stagioni ZONDER champignons besteld, maar ik kreeg ze toch erbij. Opzich geen probleem, dat kan gebeuren. Pizza werd weer opgehaald en kreeg binnen vrij snel een nieuwe. Als je vervolgens toch nog een paar kleine stukjes champignon vindt, weet je toch wel zeker dat ze het er gewoon af hebben geschraapt.. Voor mij wederom niet zo'n probleem, maar wat nou als je allergisch bent? Verder gaven we aan bij nog iets te willen drinken als het eten werd opgediend maar dat werd vergeten. Daar zit je dan te eten zonder drinken.. Al met al niet heel erg slecht maar wel slordig.
Wat een gezellige avond hebben we gehad. De ontzettend aardige kok verraste ons met specialiteiten die niet op de kaart stonden, heerlijk! Leuk gepraat over Italië en de Italiaanse keuken. De huishond Buddy, wat een schatje , kwam gezellig aan onze voeten liggen. Top!
Bediening weet niet welke wijn er geserveerd kan worden. Maar 2 bierenpils en witbier te koop. Bediening moeten vragen om de vieze tafel van gasten voor ons, schoon te maken. Kinderen krijgen AH huismerk drinken a €2,25 in het drinkpakje....en iets aangebrande pizza randen. Maar dat kan gebeuren.
Wat een slecht restaurant. Gisteren avond het voorgerecht daar gegeten en toen naar een ander restaurant gegaan. Er loopt een hond door het restaurant... Ook de keuken in. Toen we vroegen of hij de keuken in komt was het antwoord nee, maar dat deed hij wel. Niet hygiënisch. Carpaccio als voorgerecht zonder pijnboompitten, zonder parmezaanse kaas.. beetje poeder kaas werd erop gestrooid, geen rucola. Ik maak het zelfs beter. Menukaart dat onder de vlekken zit, stoffige vloeren en een dikke spin die naast ons neerstreek. Dat was nog het minst erge. Tafels aan de voorzijde zonder tafellaken terwijl het gedeelte achter wel mooi gedekt leek. Bij de vraag aan de serveerster wat het wisselende vleesgerecht was kregen we te horen dat er geen vlees was.. ook geen sardientjes en nog wat andere dingen. Blijft dan weinig over om van de kaart te kiezen. Nooit weer ga ik daar eten.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid