facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Da Vinci College Kagerstraat

Da Vinci College Kagerstraat

Info

Voortgezet Onderwijs - MAVO/HAVO/VWO - Erkende Cultuur Profielschool - Technasium en Science - Jet-Net School - Academische Opleidingsschool

Adres: Kagerstraat 7, 2334 CP Leiden
Telefoonnummer: 0715154121
Stad: Leiden
Route: Kagerstraat 7
Postcode: 2334 CP


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Conciergenodig.nl Conciergenodig.nl 2 km Bent u op zoek naar dé perfecte conciërge?, dan bent u aan het goede adres! Concierge...
Marecollege Marecollege 2 km Zeer slechte en rare school, met heel onverantwoordelijke mensen! Totaal geen aanrade...
Stedelijk Gymnasium Leiden Stedelijk Gymnasium Leiden 3 km Slecht hotel weinig voederbakken voor mien pierd. Weinig gras ook waar moet ik mien s...
Het Vlietland College Het Vlietland College 4 km Mooie tijd gehad
Het Vlietland College Het Vlietland College 4 km Geweldige middelbare school waar sfeer, aandacht voor elkaar en kwaliteit van onderwi...
Recensies
Een meisje is bij jullie op school in elkaar geslagen door een jongen, eindstand heeft hij geen straf gekregen, maar moest zij een week na het incident nog bijkomen van haar hersenschudding. Daarna word de school ook nog boos op haar i.v.m dat ze geen informatie over dit incident mag delen. Als u denkt om uw kind hierheen te laten gaan zou ik er zeker heel goed over nadenken!
Mijn dochter zit met veel plezier op deze school. De school biedt IPad onderwijs. Er worden leuke / leerzame excursies of sportieve dagen georganiseerd. Ze gaat met veel plezier naar de kunstklas. Ze heeft goed contact met haar mentor en de coördinator van de onderbouw. Ook worden er regelmatig bijeenkomsten of webinars voor ouders georganiseerd. Het is wel een grote school, maar daar heeft zijzelf geen "last" van. Ze voelt zich absoluut niet onveilig op en rondom school.
Slechtste school dat ooit is bestaan!!!! Een nederlandse jongen heeft een buitenlandse meisje zo erg geslagen dat ze erge letselschades heeft opgelopen, hele school heeft niks gedaan en er zijn geen maatregelen genomen tegenover deze situatie!!! Nooit je kinderen naar deze school sturen als je je kind heel wil houden.
Deze school zit organisatorisch, communicatief & bestuurlijk erg slecht in elkaar. Ik raad je aan om naar een school in de buurt te gaan. Die zijn 20x beter.
Zeer slechte school kinderen worden aan hun lot overgelaten! Geen bescherming, zeer onveilige school met agressieve leerlingen elke dag tientallen vechtpartijen en de school doet er niks aan ! Zwaar racistische school die geen veiligheid biedt aan de leerlingen, PAS OP ZOEK EEN ANDER SCHOOL !!
Als je wil dat je kind mishandelt wordt en niet eens medisch hulp krijgt plus de dader nog een geen straf krijgt breng je kind dan naar deze school! Vind je het welzijn van je kind wel belangrijk, dan aub NIETTT!!!
Als jij NIET wil dat je kind wordt mishandeld en de school treedt niet op, zoek dan een ANDER school. Slechtste school ever waar kids zich niet thuisvoelen. Schandalig!
Als je wilt dat je kind of jij veilig bent, dan raad ik je aan hier NIET eens in de buurt te komen. School vindt t gewoon normaal dat iemand helemaal in elkaar geslagen wordt en de dader wordt niet eens aangepakt? Loopt gewoon vrij rond alsof het normaal is,. 1 woord, triest gewoon.
Ik zou me diep schamen als ik jullie was! Bahhhh. Een leerling is flink mishandeld en jullie doen helemaal niets? Houd je kind ver van deze school beste mensen.
Enorme teleurstelling. Pesterij wordt blijkbaar getolereerd door de school. Ik ben er enorm van geschrokken en zal deze school niet aanraden.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid