facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Da-R-ling's Dog store

Da-R-ling's Dog store

Info

voor al uw versvlees, lekkernijen toevoegingen voor uw hond



"Darling Dogcenter met hondenopvang in huis. Hondenwinkel.En kleine hondenschool. Tevens voedingsdeskundige voor honden. darlingdogstore. nl"
Adres: hoofdstraat 41, 9433 Zwiggelte
Telefoonnummer: +31628770741
Stad: Zwiggelte
Route: hoofdstraat 41
Postcode: 9433


Openingstijden

Maandag: 07:00 - 12:00


op zoek naar gerelateerd: Snuffeltuin Zwiggelte
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Hondenresort Da-r-ling Hondenresort Da-r-ling 12 meter Onze hond gaat altijd met groot plezier naar Da-r-ling. Hij kan daar perfect spelen m...
Recensies
Een prachtige plek om de hond kennis te laten maken met andere honden. Het lijkt een onnodig iets, de meeste honden zien en spelen met andere honden wel als ze uitgelaten worden, misschien op puppy cursus, hondenlosloopbos etc. Wat dit resort/snuffeltuin zo anders maakt, is dat de honden hier een beperktere ruimte hebben. Vergis je niet, het is erg ruim van opzet, maar het is geen bos. Hier leren de honden op een ontspannen manier andere honden kennen. Groot en klein. Spelen met andere honden socialiseert ze, leert ze signalen beter opvangen en aan het eind zijn ze echt moe en uitgeteld. Onze Leonberger was in ieder geval helemaal op. Heeft heerlijk gespeeld met een aantal andere Leonbergers, een genot om te zien. Zeker een aanrader
Geen opvang maar een resort, dat is niets te veel gezegd. Honden staan hier op de eerste plaats, zowel binnen als buiten, waarbij altijd toezicht is. 1 grote roedel met aandacht voor elke hond en aan ruimte geen gebrek. In de winkel zijn gezonde natuurlijke voeding en snacks te koop.
Een heel fijn, goed en mooi verblijf om je hond naar toe te doen. Persoonlijke aandacht, groot buitenverblijf en een huiselijk gevoel. Wij zijn erg blij dat we voor onze Vizsla zo’n fijn plekje hebben gevonden. Ze gaat er met heel veel plezier heen. Een paradijs voor honden.
Heel blij zijn wij, maar ook onze 7 mnd. jonge Ridgeback met de opvang bij honden resort Darling in Zwiggelte sinds nu ruim 4 mnd. 2x p.w. Het enthousiasme, de zorgzaamheid en de liefde voor de honden straalt ervan af. Het team is kundig, flexibel en gastvrij, maar zeker ook heel duidelijk in wat kan en mag. Wat ons betreft een absolute aanrader !!!
Onze hond gaat altijd met groot plezier naar Da-r-ling. Hij kan daar perfect spelen met al zijn hondenvriendjes. De huiselijke opvang geeft een gevoel van echt thuis komen!
Een heel prettige winkel om zowel daar als online te shoppen. Zeer veel keuze uit gezonde verantwoorde snacks, voor jong, oud en alles wat er tussenin zit en honden met bv allergieën. De eigenaresse, Thalita, is heel flexibel. Wanneer een hond bv van een proefpakket iets niet graag heeft of niet kan verdragen, draagt ze zelf suggesties aan. De online bestellingen zijn supersnel bezorgd en onze boxermeiden staan te trappelen van ongeduld als ze de inhoud ruiken en wordt er zelfs stiekem gestolen wanneer de doos te zwaar is om in 1 x naar kelder te tillen. Ook zit er altijd wel een extraatje in. Verder in de winkel alles te vinden wat je maar nodig hebt. Van standaard lijnen en speelgoed, tot speelgoedknuffel waar voor puppies een kloppend hart nagebootst wordt. Producten voor te koelen en waterpret voor de zomer als juist voor de winter om droge, schone honden na een boswandeling te krijgen. Kortom, alles wat je maar nodig hebt voor je trouwe viervoeter. Bovendien denkt Thalita zelf mee wat het meest geschikt is voor elke hond. Bovendien bij de winkel een heerlijke snuffeltuin waar onze jongste eerst een tijd gesjeest heeft voordat haar neus snoepjes ontdekte en de oudste vooral aandacht had voor een bal op naastgelegen veld voordat ook zij ging snuffelen. Maar een heerlijke plek om ze hun neusje goed te laten gebruiken m.a.g 2 hele tevreden dames die rest vd avond hebben liggen te dromen van alle indrukken.
Een beter plek voor je hond is er volgens mij niet. Geen kennels, gewoon huiselijke opvang met grote tuin waar ze heerlijk kunnen spelen, snuffelen enz. En persoonlijke aandacht voor elke hond. Het is een feestje voor de hond dus ook voor ons!
Mijn hond Bobby gaat hier met heel veel plezier naartoe. Opvang in huis en in de grote omheinde snuffeltuin met veel aandacht, knuffels en lekker spelen met de andere honden. Ik weet dat hij het naar zijn zin heeft terwijl ik aan het werk ben.
Hondenresort Da-r-Ling doet haar naam echt eer aan. Onze hond gaat er twee dagen in de week met veel plezier heen! Ze zit elke keer weer kwispelend op de voorstoel als we er naar toe rijden.
De beste plek om je hond heen te brengen. De dames zijn erg kundig, spreken echt hondentaal en voelen goed aan wat je hond nodig heeft. Toppers zijn het !
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid