facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor DA Pooters Veendam

DA Pooters Veendam

Info

DA Drogisterij en Luxe Parfumerie Pooters VEENDAM
De vriendelijke specialist met aandacht voor jou!
Je kunt ons ook volgen op Instagram!



"DA Drogisterij Veendam is een ruim opgezette winkel met een uitgebreid assortiment. U kunt bij ons terecht met vragen over uw gezondheid, voor een heerlijke geur en de gezonde producten van o.a. Bountiful.Verder verwerken wij pakketten via DHL, DHl Express, UPS, DPD, Mondial Relay en GLS. Ook maken wij pasfoto's met goedkeuringsgarantie en kunt u uw rijbewijs rechtstreeks bij ons verlengen.Vanaf medio 2023 is ook onze schoonheidssalon voor u klaar."
Adres:
Telefoonnummer: 0598612396
Stad: Veendam


Openingstijden

Maandag: 12:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 21:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Kruidvat NL Kruidvat NL 97 meter Zeer vervelende en akelige houding naar klanten. Geen klantvriendelijke houding, pers...
Cetaphil Benelux Cetaphil Benelux 772 meter
Recensies
Ik wou nog even een pakket inleveren bij DHL. Het is 3 minuten voor 8 19:57. De dame is de winkel al aan het sluiten. Ik vraag netjes of ik het pakje nog mag inleveren. Ze geeft aan dat ik moet opschieten, omdat ze om 20.00 uur sluiten. Via zelfservice retourneer ik het pakket. Vervolgens gooit ze het pakket op de grond gelukkig zit er niets breekbaars in en verteld mij nog ff om 19.59 dat ze om 20.00 uur sluit en dat ik maar eerder moet komen de volgende keer. Ik ben daar vaste klant, maar mij zie je daar niet weer terug.Wat een chagrijnige vrouw zeg. Zo ga je toch niet met je vasteklanten om?
Personeel laat te wensen over. Jammer dat ik bepaalde gezichten weer zie die ik bij de vorige DA ook zag. Vorige DA vond ik mooier. Wel grappig om te lezen dat de meeste 5 sterren reviews van familieleden van het personeel of eigenaar zijn.
Werkt een hele aardige oudere vrouw met blond haar, mijn complimenten! Altijd klantvriendelijk en nooit ontevreden geweest over deze winkel.
Vandaag voor het eerst geweest. Wat een leuke mensen! Erg gezellig en 1 en al positieve energie.
Prima drogist met vriendelijk personeel. En nee, ik ben geen familie of bekende...
Keurig nette winkel, klantvriendelijk, kundig personeel, gezellig sfeer. Veel in het assortiment. Zou het zeker aanbevelen. Aanwinst voor Veendam
Het personeel is onvriendelijk, de winkel ruikt alsof er een fles zoete parfum kapotgegooid is. Liever paar km verderop naar een andere drogist dan hier nog eens naar binnen. Vreselijk slecht.
Onsympathiek personeel. Niet klant vriendelijk. Grote snauw mond. Kom hier nooit meer. Hoor het van meerdere mensen die het zelf aan geven. Heel jammer. We hadden een perfecte DA drogist. Dit is echt jammer.
Goed assortiment, zeer goede service!
Aardige mevrouw die mij bediend heeft :
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid