facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Da Pino Bezorg en Catering

Da Pino Bezorg en Catering

Info

Authentiek Italiaanse gerechten zoals pizza en pasta snel en warm thuisbezorgd. Heeft u speciale wensen, neem dan contact met ons op, of gebruik het opmerkingen veld bij uw bestelling.

U ontvangt 5 % korting indien u via www.pizzadapino.nl besteld.



"Lekkere en goed belegde pizza's en pasta's, snel en warm bij u thuisbezorgd. Bestel eenvoudig via onze eigen bestel website en ontvang 5% KORTING op uw gehele bestelling.Ook voor cateringen en buffetten bent u bij ons aan het goede adres. Wilt u Italiaanse gerechten serveren aan uw gasten, dan kunnen wij deze voor uw verzorgen, warm en of koud. Bekijk de foto's voor een indruk, of neem contact met ons op.Grazie é a presto!"
Adres: De oude veiling 3, 1689AA Zwaag
Telefoonnummer: 0229-270048
Stad: Zwaag
Route: De oude veiling 3
Postcode: 1689AA


Openingstijden

Maandag: 16:30 - 21:30
Dinsdag: 16:30 - 21:30
Woensdag: 16:30 - 21:30
Donderdag: 16:30 - 21:30
Vrijdag: 16:30 - 21:30
Zaterdag: 16:30 - 21:30
Zondag: 16:30 - 21:30


op zoek naar gerelateerd: Pizzeria Da Pino, Pasta bestellen Hoorn, Pizza Hoorn, Pizza Pino, Portofino Hoorn, Pizza bestellen Hoorn, Eten bestellen Zwaag
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Sportcafé Zwaag Sportcafé Zwaag 1 km Sportcafé Zwaag is dé plek om een lekker hapje te eten en gezellig te borrelen. Wij z...
Pizzacos Pizzacos 1 km Met 2 bedrijven genoten van de pizza's, de gezelligheid, de humor en de uitleg over h...
Recensies
Onze bestelling voor 4 personen werd snel en goed warm gebracht. De pizza's die we hadden besteld waren redelijk, daar valt weinig over te zeggen... De rest van het gezin heeft "best lekker" gegeten... De huisgemaakte tiramisu als dessert is overigens wél een aanrader! Helaas viel mijn eigen bestelling tegen... Ik bestelde een broodje met een carpaccio. Het broodje was best zwart, en de carpaccio écht summier. Lekkere kaas, dat wel, maar geen dressing, geen pijnboompitjes, zeer weinig rucola. Misschien was mijn verwachting te hoog, ik ben het in ieder geval anders gewend... Daarom maar 2 sterren, want voor de carpaccio betaal je toch eu 11,25 en de pizza's waren niet zó goed dat ik er een voldoende van kan maken...
Serieus lekker eten! Zouden jullie misschien ook een Pizza Wurstel kunnen toevoegen? Ooit in Italië gehad, helaas nooit meer gevonden.
Goeie pizza bezorgd gekregen en op tijd. Was lekker warm. Bezorger erg vriendelijk en beleefd. Aanrader dus.
De bezorging werd helaas te laat geleverd en ik had een pizza diavola besteld op de website staat: mozarella, kappertjes, pikante salami, tomatensaus. Maar er zaten geen kappertjes op en er zat ineens gorgonzola op, dat verpestte wel n beetje de smaak, maar ik kwam er te laat achter.
Heerlijke pizza! Hier word vaker besteld
Weer superlekker gegeten!! Haal de bestelling zelf af en altijd vriendelijk ontvangen ondanks de drukte. Zo hoort het !!!
Ook met de nieuwe eigenaar is er niet veel veranderd. Die pizza,s zijn aan de buitenrand echt knetterhard tot verbrand. Een pizza shoarma besteld en werd geleverd zonder knoflooksaus. 20 min later werd de knoflooksaus gebracht, pizza koud. Hierover gebeld en mijn beklag gedaan. Er is mij een nieuwe pizza beloofd maar gezien het gesprek en de drukte daar ben ik benieuwd of er daar aan gehouden wordt. Er is niks genoteerd of gevraagd naar een naam of iets. Jammer van de nogsteeds matige tot slechte kwaliteit en service.
Altijd een feestje om hier eten te bestellen! De pasta’s zijn heerlijk, juiste porties en geweldig van smaak. De pizza is ook een favoriet hier! Heerlijke bodem en vult ook super. En dan nog de tiramisu, deze word vers gemaakt, dat zie je en dat proef je! Als je van Italiaans eten houd, zeker gaan bestellen want alles is altijd heerlijk en optijd bezorgd!
Ouderwetse Pino kwaliteit van de pizza's en pasta
17.50 uur pizza besteld. Zou een half uur tot 45 min duren. 18.55 gebeld met de vraag waar de pizza blijft. Het antwoord wat ik kreeg was dat hij in de oven zit. Beetje laat!
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Da Pino Bezorg en Catering met het openbaar vervoer


Zwaag, Oostergouw 60 meter
132
232
636
Zwaag, Oostergouw 180 meter
132
232
636
Zwaag, Gevangenis 430 meter
232

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid