facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Da Mauro

Da Mauro

Info

Authentiek Italiaans eten in Roermond



"Verscholen in een Roermondse steeg ligt een authentieke Italiaanse parel. Waar kwaliteit, levendigheid en bestudeerde nonchalance de boventoon voeren. Waar de chef met respect voor eeuwenoude klassiekers, fonkelnieuwe food-hits creëert.Qui celebriamo la vita. Benvenuto a Terra Nova!"

"Verscholen in een Roermondse steeg ligt een authentieke Italiaanse parel. Waar kwaliteit, levendigheid en bestudeerde nonchalance de boventoon voeren. Waar de chef met respect voor eeuwenoude klassiekers, fonkelnieuwe food-hits creëert.Qui celebriamo la vita. Benvenuto a Terra Nova!"
Adres: Roerkade 7, 6041KZ Roermond
Telefoonnummer: 0475 31 77 59
Stad: Roermond
Route: Roerkade 7
Postcode: 6041KZ


Openingstijden

Maandag: 17:00 - 22:30
Dinsdag: 17:00 - 22:30


op zoek naar gerelateerd: Da Mauro Roermond stopt, Terra Nova Roermond, Restaurant Roermond, Restaurants Roermond, Koolstraat 8 Roermond
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
La Sorella La Sorella 1 meter Laatst hier toevallig gegeten toen we een dagje in Roermond waren. Dit moet wel de le...
Il Forno Il Forno 43 meter Echt een super plek om lekker te eten!! Ze hebben geen menu kaart maar daarvoor in de...
Legato Roermond Legato Roermond 621 meter We werden buiten gekeken omdat we kindjes bij ons hadden.
Café Restaurant Parkzicht Roermond Café Restaurant Parkzicht Roermond 2 km Ontspannen sfeer. Heerlijk eten. Ik had deze keer, op het terras, de lekkerste Pizza ...
Recensies
In een leuk steegje en mooi gebouw,daar is Terra nova , inrichting is mooi en gezellig! De bediening en ontvangst waren prima! Vriendelijk, professioneel,... . Het eten ook mooi verzorgd en lekker van smaak. Zeker de moeite om eens langs te gaan de prijzen zijn misschien wel ietsje hoger,maar dat kon het genot van alles niet bederven .
Genoten van het hele plaatje! De vriendelijkheid bij reservering. De ambiance. De bediening, je "proeft" de passie waarmee gewerkt wordt. Mooi om te zien en te ervaren. Het eten, voortreffelijk, een smaaksensatie! Kortom, een verwennerij! Voor ons een etentje met een speciale reden. Mede dankzij jullie is het nu een mooie, lekkere, waardevolle herinnering geworden! Chapeau, wij komen zeker terug en zullen jullie ook aanbevelen bij onze gasten van Oppe Winckel!
Eerste kennismaking met dit nieuwe restaurant, zeer prettig onthaald. Heerlijk gegeten, verse ingrediënten, chapeau voor de kok. Zeker aanraderEten: 5/5
Tijd geleden ben ik hier gaan eten met collega's, aangegeven dat het voor mij glutenvrij coeliakie moest en in een woord WAUW!!! Overal werd rekening mee gehouden, iedereen wist ervan, alles werd goed uitgelegd en ook apart geserveerd. Er was zelfs een speciaal nagerecht bereid voor mij die de kok persoonlijk bij mij kwam brengen en omschrijven!! Een geweldige ervaring! Nog nooit zo vertrouwd ergens gegeten! En natuurlijk HEERLIJK!!
Na even zoeken op internet kwamen we dit restaurant tegen. We hadden geluk en konden gisteren nog een tafeltje bemachtigen. De omkadering was zeer gezellig. De bediening was zeer vriendelijk en gastvrij. Het eten overheerlijk. Er word momenteel met 3 of 4 gangen menu gewerkt aan een zeer schappelijke prijs. We kozen voor de 3 gangen en mochten vrij kiezen welke gangen we namen en het moest ook niet voor de hele tafel dezelfde gangen zijn. We hebben echt genoten van onze avond hier en hebben heerlijk getafeld. Als we ooit nog eens in de buurt zijn komen de zeker terug!
Da Mauro heeft een nieuw concept en dat maakte de ervaring totaal anders dan voorheen. Persoonlijk vond ik het 'oude' concept beter: gezelliger, gemoedelijker en goedkoper. Een groot gemis waren vooral de pizza's die voorheen op de kaart stonden. Erg jammer. In plaatst daarvan een bescheiden kaart met exclusievere gerechten die best oké waren, maar daar kwam ik niet voor. Los van de ervaren gastvrouw, was er jong personeel dat erg hun best deed maar nog niet op het niveau zat wat Da Mauro nu wilt uitstralen. Ik had een carpaccio vooraf. Goed vlees, saai opgemaakt, dressing was erg sterk. Hoofdgerecht biefstuk. Goed gebakken en mals maar ik miste iets van groente naast een saai bakje met 'ratte' aardappelstukjes die overigens lekker smaakte. Nagerecht een crème brûlée: zelfgemaakt maar iets te waterig.
Wat was dit even heerlijk genieten! Als Italiaan vind ik het moeilijk om een echt goede Italiaans restaurants hier te vinden... Deze komt zeker op mijn favoriete lijstje te staan! Wat een super gastvrouw! Je word er gewoon vrolijk van! Het menu word geweldig uitgelegd en het eten is gewoonweg heerlijk!! Zeker een aanrader als je van puur Italiaans eten houd!!
Aan de buitenkant wekt het meteen je interesse op, eenmaal binnen valt ons een knusse romantische inrichting op. Ontzettend fijn geholpen door de bediening! En onze complimenten aan de chef. We komen hier graag naar terug!
Inmiddels een meerdere malen geweest. Stelt nooit teleur ! Het totaal plaatje blijft kloppen. Ambiance, super service, en heerlijk eten! Telkens weer een fantastische avond uit.
Heerlijk gegeten, en super vriendelijk personeel. Leuke sfeer en mooi ingericht. Een beperkte kaart maar toch voor iedereen wat. Alles was heel lekker bereid en top kwaliteit, mooi gepresenteerd. 10/10
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid