facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Da Marcello

Da Marcello

Info

Da marcello wordt per juli 2019 pizzeria, ristorante, bezorgen, afhaal en catering Damiano Gastronomia!

Geschiedenis

Op 16 december 2005 openden Marcello en Liliane de deuren van hun geheel nieuwe restaurant. Een restaurant waar u in een mooie warme ambiance kunt genieten van de mediterraanse kookkunsten van Marcello, welke met trots worden geserveerd door onze vriendelijke bediening.

Het restaurant is geopend woensdag t/m zondag van 17.00 uur tot 22.00 uur. Maandags en dinsdags gesloten (speciale feestdagen meestal geopend). Voor groepen vanaf 15 personen stellen wij een speciaal menu samen en gaan wij ook op onze sluitingsdagen open.

Adres: Krommenie
Stad: Krommenie



op zoek naar gerelateerd: Italiaans restaurant Krommenie
Recensies
Fantastisch restaurant. Gadtvrije, geïnteresseerde eigenaresse. Haar man, Marcello, is kok in de open keuken. Heerlijke rode huiswijn en eerlijke fijne gerechten. Een aanrader.
Héérlijk gegeten met vrienden. Vriendelijke bediening. Geen standaard Italiaans eten, maar echt lekkere gerechten met zorg bereid en fijne smaken. Tegenwoordig hebben ze ook gewoon pizza. Komen zeker weer een keer terug.
Enorm lekker gegeten in een fijne ambiance.
Wat hebben we lekker gegeten en wat een lieve bediening het was ons vijftig jarig huwelijks cadeau van Nora koekkoek
Ons kerstdiner genuttigd bij Dat Marcello. Gezellige atmosfeer en heerlijk gegeten. Vriendelijk personeel, kortom aanrader...
Hoe druk ze het vandaag ook hadden, altijd een glimlach en even vriendelijk en gezellig!
Vandaag voor het eerst truffel gegeten in mijn leven het was echt een heerlijke ervaring een echte aanrader de 4-gangen diner was GEWELDIG wij gaan zeker terug.. de bediening was TOP
Prima Italiaanse keuken met ongedwongen sfeer en vriendelijke, deskundige bediening.Geweldige ambiance, een absolute aanrader!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid