facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Da de Meeuw

Da de Meeuw

Info

Wij zijn een drogisterij gespecialiseerd in parfumerie, make-up, voedingssuplementen geneesmiddelen I.V., Eyelove brillen en diverse andere artikelen.

Adres: In de Fuik 47, 3192 HD Hoogvliet (stadsdeel)
Telefoonnummer: 010-4166067
Stad: Hoogvliet
Route: In de Fuik 47
Postcode: 3192 HD


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:30
Dinsdag: 09:00 - 17:30
Woensdag: 09:00 - 17:30
Donderdag: 09:00 - 17:30
Vrijdag: 09:00 - 17:30
Zaterdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: DA drogist Rotterdam centrum, d a drogist vestigingen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
LANails and Beauty LANails and Beauty 2 km Tijd geleden mijn nagels laten lakken voor mijn bruiloft. Niet met gellak want ik wil...
Goodiez.nl Goodiez.nl 2 km Unieke en mooie producten, ook nog snel en goed geleverd! Echt een aanrader.
Recensies
Ik vind de DA drogisterij een leuke winkel om je verzorgings producten te kopen, wat ook het fijne aan deze winkel is dat je daar kan pinnen. De medewerkers zijn vriendelijk als je er iets vraagt. Met al een goede drogisterij.
Zal ik het even uitleggen Als er mensen staan te wachten en er mag opeens iemand voor, dan moet je aan de andere wachtende even uitleggen hoe het zit en vragen of dat goed is en niet achteraf. Deze mensen hadden een afspraak En als je dat dan toch achteraf doet moet je dat een beetje tactisch doen en niet vinden dat jij als verkoper het goed ziet en de klant het verkeerd en dat in de eerste,tweede en derde poging om je gelijk te krijgen dat gewoon blijft volhouden. Het excuus dat hij normaal niet in dit filiaal werkt en van de eilanden komt slaat nergens op, dat het een boer was had ik al door, hij had nog net geen klompen aan. Als ik in een rij sta te wachten dan neem ik aan dat het gewoon op volgorde gaat, als ik bij de huisarts een afspraak heb om 9 uur en het spreekuur loopt uit dan wordt toch ook de normale volgorde aangehouden. Ook de verschillende opmerkingen die hij tegen de klant voor mij maakte zou ik als zeer vervelend en eigenwijs hebben ervaren, ik geloof niet dat deze mevrouw het door had of uit beleefdheid haar heeft gehouden, eentje was dat die mevrouw niet tevreden was over haar bril en geen goed zicht gaf, waarop hij antwoordde “ u heeft de indruk dat hij anders is” daarmee zet je de klant in de hoek op een manier van wij hebben het goed, u ziet het verkeerd. Jij kan hier natuurlijk niets aan doen, maar het is jouw toko en deze man van de eilanden draagt niet bij aan de klanttevredenheid. Jij doet je best een zaak te runnen en zo’n tijdelijk iemand verziekt dat. Verder heb ik geen klachten
Wat een fijne zaak en wat een heerlijke sfeer. Weer heerlijk bij Eyelove 2 brillen uitgezocht, goede oogmeting, super geholpen door Carmen.
In deze overzichtelijke winkel word je altijd deskundig geholpen. Er wordt doorgevraagd zodat ik altijd met het juiste middel thuiskom. Ook bij een volgend bezoek werd er gevraagd wat mijn ervaringen met het middel zijn. Dit getuigt van hart voor je werk hebben. Tijd voor een vriendelijk woord is er ook altijd en er zijn regelmatig leuke acties zoals met kerst een leuke loterij. Wanneer ik goed advies wil is dit mijn drogist om naartoe te gaan!
Nog voor half 6 werd de deur voor mijn neus gesloten. Terwijl de winkel open is tot 17.30.De medewerkers lieten mij voor de deur staan met mijn pakket en wezen op hun horloge, erg onvriendelijk. De volgende dag ben ik terug gegaan en heb ik aangegeven dat ik dit niet leuk vond en erg onvriendelijk. De bazin geloofde mijn verhaal niet en was erg onvriendelijk. Ze kon zich niet voorstellen dat dit gebeurt was want ze was zelf tot 17.45 bezig geweest in de winkel. Ik werd onvriendelijk aangesproken en voelde me hier totaal niet prettig bij ze deed alsof ik het verzon. Naar mijn idee had de bazin ook kunnen zeggen vervelend mevrouw dat u dit zo ervaren heeft wij doen ons best. Dit had heel anders overgekomen.
Langs geweest om een bril uit te zoeken, veel rommel bij de brillen, veel retour zakjes bij de brillen. Grootste ergernis is dat er een rij staat voor te pinnen en je tussen de rij door de brillen moet bekijken.
Zeer tevreden, medewerksters zoeken producten op die niet aanwezig in de winkel, bestellen het dan voor je. Goede service ook in deze moeilijke tijden met een mondkapje op. Klantvriendelijk. Dik tevreden hoor !
Zeer ervaren personeel, alleen jammer dat de paden voor een scootmobiel zo smal zijn.
Kom al jaren in deze winkel, wordt altijd heel goed geholpen door super aardig personeel, eigenaresse ook heel vriendelijk, echt een aanrader deze zaak.
We zijn vandaag geweest en zeer goed geholpen. Ze beschikken over groot assortiment en zeer deskundige mensen die je leuk helpen. Een echte aanrader.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid