facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor D66 Arnhem

D66 Arnhem

Info

Stem 21 maart voor goed werk, goede zorg en goed onderwijs in een optimistisch Arnhem, stem D66 • D66 Arnhem krijgt het voor elkaar • Twitter: @D66Arnhem

Geschiedenis

In de vorige periode regelden we geld om slechte schoolgebouwen op te knappen, krijgt iedere school een conciërge, mogen de winkels elke zondag open, heeft de horeca vrije sluitingstijden, is er gestopt met spioneren door drones boven de stad, bleef theater ‘t Hof behouden en zijn de Arnhemse coffeeshops toegankelijk zonder wietpas. U beloonde ons hiervoor door ons de grootste partij van Arnhem te maken in 2014.

D66 kiest voor onderwijs
Onderwijs is voor D66 opnieuw het belangrijkste punt. Ook tijdens de crisis wil D66 hier méér geld aan uitgeven. De hoge schooluitval onder MBO-scholieren in Arnhem moet enorm omlaag. D66 wil doorgaan met de aanpak van laaggeletterdheid, wil schoolgebouwen in goede staat brengen en niet op de bibliotheek bezuinigen.

D66 kiest voor werk
Het is crisis. Mensen maken zich op dit moment zorgen over hun werk. Arnhem slaagt er niet goed in mensen aan het werk te helpen. De aanpak van de (jeugd-)werkloosheid is daarom het belangrijkst. Bedrijven moeten naar Arnhem gelokt worden en ondernemers moeten meer vrijheid en ruimte krijgen. Dat zorgt voor banen. Ook wil D66 helpen bij het vinden van een goede stageplaats.

D66 kiest voor duurzaamheid
D66 wil Arnhem nog groener en duurzamer maken. Dan profiteren onze kinderen en kleinkinderen straks ook van al het moois in onze stad. D66 wil het succes van ‘energiestad’ Arnhem uitbreiden, meer woningen isoleren en fietsen en openbaar vervoer stimuleren.

D66 wil vooruit. Met 8 raadsleden en 2 wethouders blijven wij werken aan onderwijs, werk en duurzaamheid. Voor nu, maar vooral voor de toekomst. Dat wilt u toch ook?

Adres: 6811GB Arnhem
Stad: Arnhem
Postcode: 6811GB



op zoek naar gerelateerd: d66 arnhem kandidatenlijst, groenlinks arnhem, d66 arnhem verkiezingsprogramma, d66 gelderland, bestuur d66 arnhem, d66 standpunten, pvda arnhem, d66 landelijk
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid