facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Dé Vastgoedbeschermer

Dé Vastgoedbeschermer
"Dé Vastgoedbeschermer is specialist in het tijdelijk beheren en beschermen van leegstaand vastgoed. Dat doen we voor uiteenlopende opdrachtgevers. Daarnaast bieden we woningzoekenden, ondernemers en kunstenaars betaalbare woon- en werkruimtes aan door heel Nederland."
Adres: Parmentierstraat 1 3 , Leerdam 4143 HA, NL
Telefoonnummer: 088 636 0000
Stad: Leerdam
Route: Parmentierstraat 1 3
Postcode: 4143 HA



op zoek naar gerelateerd: Vastgoedbeschermer aanbod, De Vastgoedbeschermer, De Vastgoedbeschermer vacatures, Vastgoedbeschermer texel, Leegstandbeheer Utrecht, Alvast aanbod, Antikraak Veenhuizen, Anti-kraak Leerdam
Recensies
Slechtste antikraak verhuur van Nederland! Lopen al maanden met een lekkende dakkapel, meerdere keren gemeld maar de Vastgoedbeschermer neemt het niet serieus. Zwarte schimmel op de muren en plafonds, huisgenoten hebben er gezondheidsklachten van en het dak staat op instorten. De woning is simpelweg niet leefbaar maar de VGB doet er niks aan. Communicatie verloopt zeer moeizaam, ze beloven steeds je terug te bellen maar dat komt er nooit van.
Waardeloze organisatie. Bij mij op de bouw is er ingebroken door tuig dat jullie huisvesten vlakbij onze bouwplaats. Na inbraak en veel kosten beloven ze meermaals terug te bellen. Ook de gemeente Tholen doet meermaals allerlei beloftes. Nu bijna 3 maanden verder en nog geen oplossing. Wij wachten nog steeds op een telefoontje. Geen zaken mee doen als u iets wilt verhuren!
Fijne ervaring. We hadden zo snel mogelijk een woning nodig, omdat we uit ons huurhuis moesten. We hadden het eerst bij andere anti-kraak verhuurders geprobeerd, maar kregen nergens duidelijk antwoord en waren meer een nummertje. Bij de vastgoedbeschermer werd er in dezelfde week telefonisch contact met ons op genomen en ging het erg snel. Bij het eerste huis waren er meerdere geïnteresseerden en waren we het niet geworden. We werden echter gelijk bij de bezichtiging voor een volgend huis geplaatst en hier wonen we nu al een aantal maanden met veel plezier. Het is een stad waar we zelf nooit gezocht hadden, maar het blijkt uiteindelijk een hele mooie en gezellige stad te zijn. Het huis ziet er goed uit en als er iets niet goed werkt word dit snel opgelost. Altijd fijn en vriendelijk personeel wanneer we ze zien/spreken. Vaak zie / spreek je ook iemand die je al eerder gesproken hebt wat erg fijn is : Zeker een aanrader als je snel en goedkoop een woning zoekt
Ik heb tussen 2012 en 2019 hier een viertal panden bij hun beheerd. Achteraf wil ik ze graag nog een compliment geven omdat ze altijd een profesionele houding hebben gehad, een goede technische dienst, een reeele prijs en goede aanspreekpunten/service gericht en altijd afspraken nakomen.Kortom een partij die hier al lang meebezig is en weet wat ze doet.
Super snelle en duidelijke communicatie. We hadden binnen een week een geweldige ruimte. We mochten komen kijken en toen we werden uitgekozen hebben we alles direct in orde gemaakt en liepen we het pand uit met de sleutels. Enorme aanrader!
Mijn ervaring is uitermate positief. Vanaf het moment van de digitale inschrijving en het vlotte en zorgvuldige telefonische contact - de mails, tot en met de kennismaking en de contractafspraken. Binnen anderhalve week had ik woonruimte. Alles keurig en helder uitgelegd en geregeld. Geen verrassingen. Menselijk en professioneel! Ik woon nu in een bijzonder object met veel groen en leuke interessante mensen. In deze tijd zo goedkoop en prettig kunnen wonen is een buitenkans. Win-win-winsituatie.
Zonder pardon en legitieme informatie maar 340 euro borg terug gestort gekregen terwijl er 500 is betaald. Tijdens de inplaatsing is vermeld door een medewerker: "maak je maar geen zorgen om de borg, deze krijg je netjes terug". Helaas een slechte ervaring met dit bedrijf. Daarnaast gaan ze erg kinderachtig met je om. Telkens weer controle op schoonmaak van het pand. Uiteindelijk heb ik er 2 maanden gewoond en toen werd het pand al gesloopt. Had het idee dat ze dit al lang wisten maar toch werd ik nog ingeplaatst zonder enige vorm van informatie van dit feit. Voel me behoorlijk slecht behandeld en ben verdrietig. 160,- is voor mij veel geld. zeker als je in korte termijn veel moet verhuizen. Ik hoop dat het bedrijf zich nog bedenkt of me in ieder geval kan vertellen wat er mijn 160 euro is gebeurd. Mijn advies: bezint eer ge begint.
Slechte communicatie, slechte service en eenzijdige besluiten. Wij hebben een zakelijke ruimte voor een jaar gehuurd. Gedurende de eerste drie maanden met 16 graden in ons kantoor moeten werken, omdat ze geen bereidwilligheid toonden om het probleem op te lossen. Toen wij er een rechtszaak van wilden maken kwamen ze pas in actie. Ook zaten wij drie weken zonder stroom. De maandelijkse controle of wij alles wel netjes onderhielden werd heel kinderachtig met een cijfer beoordeeld, alsof je op de basisschool zit. Welke vraag wij ook stelden, het antwoord was altijd “nee”. Extra sleutels moesten wij kopen voor € 25,- per stuk, maar bij oplevering moesten wij deze weer inleveren zonder restitutie. “Ons verdienmodel” werd als reden opgegeven. Toen we de factuur erop nasloegen bleken de kosten van de sleutels als ‘huur ruimte 0’ vermeld te staan, zodat we ons hierop niet konden beroepen. Gewoon diefstal dus! Voorwaarden die voor ons een dealbreaker waren en waaronder wij het contract aangingen, werden eenzijdig veranderd alarminstallatie werd uitgezet, voordeur mocht niet meer gebruikt worden. Kortom: voor ons geen Dé Vastgoedbeschermer. We zijn blij dat we nu elders gehuisvest zijn en met een andere – en in alle opzichten betere - verhuurder te maken hebben.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid