facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor D van 't Hoog

Adres: 2471 AA, 2471 aa Zwammerdam
Telefoonnummer: 0654341880
Stad: Zwammerdam
Route: 2471 AA
Postcode: 2471 aa



op zoek naar gerelateerd: Autobedrijf Zwammerdam, De Hoog auto Zwammerdam, Van het Hoog
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Apollo Medical BV Apollo Medical BV 215 meter Dat ben ik zelf.
Recensies
Bij Danny een fijne c4 Picasso gekocht. Altijd nog blij mee. Fijne garage met een vakman als eigenaar.
We hadden een leuk autootje gezien voor L. Vriendelijk geholpen, goede uitleg gekregen, proefritje gemaakt.
Een prachtige Alfa Romeo Mito gekocht bij Danny. Het leek een hele mooie deal. Na een aantal maanden begon de auto toch kuren te krijgen. Bij de aankoop zag ik dat de banden al erg oud / versleten waren, dus dat neem ik buiten beschouwing. Al snel kreeg ik een lekke band waarbij een andere garage zag dat de veer bij een wiel al ver op zijn einde zat. Een paar weken later was deze twee keer gebroken en kon ik niet meer verder rijden. Inmiddels ben ik honderden euros verder. Ook heb ik nu het probleem dat de auto erg trilt bij stationair draaien en rijden. Het linker raam gaat vaak niet open omdat er iets knelt of vast zit. Dit kan allemaal goed opgelost worden maar kost veel tijd en geld. Pas dus goed op wat je koopt. Voor mij is de afstand naar Zwammerdam groot, daar waar het niet de moeite is steeds op een neer te rijden. Verder ben ik over het interieur en looks erg tevreden. Het is een hele mooie auto om te zien en van buiten goed onderhouden. Onder de auto is toch wat mis.
Onlangs een Opel gekocht en ben zeer tevreden, zowel met de auto als ook de aankoop procedure. Drie weken geleden een probleem met de ruitenwisser. Danny heeft ze meteen vervangen zonder gedoe of goedkopere alternativen te zoeken. Ik heb Danny als professionel en respectvol ervaren - een aanrader.
We zijn het helaas niet eens geworden over de prijs maar we hebben wel een hele goede indruk gekregen van deze garage. We wilden een proefrit maken en daar hadden we voor gebeld. De auto stond toen we aankwamen aan de acculader maar er is toch voor gekozen er een nieuwe in te zetten. Dit geeft vertrouwen.
Zeer betrouwbaar bedrijf! Prima service/garantie. Zou er zo weer een auto kopen.
Afgelopen donderdag een uitstekende Citroën Xsara Picasso gekocht. Een pracht auto zonder enige mankementen. Enkelt een zekering die gesprongen was, maar dat soort dingen gebeuren. Een eerlijke man die weet wat hij verkoopt. Ik ben meer dan dik tevreden met mijn nieuwe koop.
Een goed en gezellig autobedrijf waar service centraal staat. Goed geïnformeerd via de telefoon en na de proefrit de auto gekocht. Na twee weken bleek er een klein probleem te zijn, wat ook netjes is opgelost. Al met al zeker een aanrader om hier een auto te kopen.
Precies zoals de website vermeld, een no-nonsense garage, met uitstekende service. Heb je een probleem, dan rijd je gewoon even langs en er wordt direct even naar gekeken. Zelfs als je dichtbij in de buurt staat met pech komen ze langs. Er wordt altijd naar een praktische oplossing gezocht, en alternatieven worden helder en duidelijk verteld inclusief kosten.
Doe al jaren zaken met Danny. Zowel werkplaats top en verkoop altijd leuke autos. Bedankt
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid