facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor D. Van Gijzen Fysiotherapie

D. Van Gijzen Fysiotherapie

Info

Welkom bij de Facebookpagina van D. Van Gijzen Fysiotherapie! Heb je last van een lichamelijke klacht en wil je graag een afspraak maken? Bel 0628925476!



"De fysiotherapeut in Hem, Venhuizen, Weidenes e.o. Heb je last van bekende klachten zoals lage rugklachten, knieklachten of schouderklachten? Of een andere klacht waarmee de fysiotherapeut je kan helpen? Dan ben je bij mij in de juiste handen!"
Adres: Driebanweg 1, 1607ML Hem, Noord-Holland, Netherlands
Telefoonnummer: 0628925476
ln.eiparehtoisyfnezjignavd@ofni
Stad: Hem
Route: Driebanweg 1
Postcode: 1607ML


Recensies
Na een kruisband blessure weer helemaal op de rit! Fijne samenwerking gehad 10 maanden lang. Ik trainde 1x keer in de week met een klein groepje mensen die de zelfde blessure hadden als ik. Echt top om met zo’n groepje mensen naar het zelfde doel toe te werken ! Een echte aanrader dus.
Heel snel geholpen met zeer goed resultaat. Met de laser heel snel een grote verbetering behaald, pijn was aanzienlijk minder en spanning was verdwenen uit de spieren om de blessure heen. Heel tevreden met deze therapeut, heb ook iemand naar hem doorverwezen en ook naar tevredenheid geholpen.
Super tevreden! Ik heb ein-de-lijk een goede therapeut gevonden waar ik zonder pijn weg ga en me erg gemakkelijk bij voel! Ik raad iedereen deze jongeman aan :
Goeie behandelingen! Je voelt tenminste dat hij je behandelt! Niet zo als al die andere kwakzalvers!!! Uitstekend kwaliteit
Damie verstaat z’n vak. Hij luistert goed, is transparant en open, en heel erg betrokken.
Goede behandeling gehad met de laserpen, Damie legt alles goed uit.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid