facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor D-Solution internet & reclamebureau

D-Solution internet & reclamebureau

Info

Wij ontwikkelen hoogwaardige websites, huisstijlen en creatieve communicatie uitingen! Hiermee bieden wij u de mogelijkheid uw bedrijf professioneel via print en internet te presenteren, waardoor wij uw doelgroep weten te bereiken.



"Not just any solution, meet D-Solution: een internet en reclamebureau in Stadskanaal. Wij combineren strategie, ontwerp en techniek en bestaan uit een creatief team van marketeers, vormgevers en ontwikkelaars. Wij helpen jouw bedrijf creatief en vakkundig op weg naar een sterker merk. Laat de concurrentie radeloos achter."
Adres: Tinnegieter 21C, 9502EX Stadskanaal
Telefoonnummer: 0599769033
Stad: Stadskanaal
Route: Tinnegieter 21C
Postcode: 9502EX


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:30
Dinsdag: 08:00 - 17:30
Woensdag: 08:00 - 17:30
Donderdag: 08:00 - 17:30
Vrijdag: 08:00 - 17:30

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
NIJM Webdesign & Hosting NIJM Webdesign & Hosting 457 meter Wij bouwen en onderhouden websites met of zonder CMS systeem. Kijk snel op www.nijm.n...
Webrainstorm Webrainstorm 1 km Webrainstorm is een uitdagend ontwerpbureau in Nederland, dat u sinds de dag van vand...
Purisa Purisa 2 km Voor het ontwerp en printen van onze trouwkaarten naar Purisa geweest. Goede vriendel...
Inprim Inprim 4 km Bij inprim denken we graag met u mee over de beste strategie voor uw promotie. Zodat ...
Recensies
Zeer tevreden over de grote verbouwing van Dramtime door D-Solution. Een groot project met veel details is top uitgevoerd door Tim en de rest van het team. Goede communicatie, gestructureerd plan van aanpak, een duidelijk nieuwe huisstijl en technisch perfect!
Super tevreden, bij D-Solutions onze website laten maken. Duidelijke communicatie, planning en snel inspringen op veranderingen. Ze hebben iets bijzonder moois neergezet, de combinatie van teksten, stijl, design is helemaal kloppend. Daarnaast ook nog voor verschillende andere designs hier geweestFolders, visitekaarten, banners. Dit bedrijf raden wij zeker aan!
D-Solutions heeft ons geholpen met onze nieuw huisstijl. Dit op een snelle, kundige en klantvriendelijke manier. De medewerkers van D-Solutions zijn zeer creatief, professioneel en meedenkend met de klant. Een aanrader voor iedereen. Kortom: wij zijn zeer tevreden met datgene dat D-Solutions voor ons heeft gedaan. Bedankt daarvoor!!!!
D-Solution is een professionele partner die ontzorgt. Door een goede afstemming aan het begin van het traject, worden de wensen vooraf goed geïnventariseerd. Door de diverse evaluatie momenten in te bouwen tijdens het traject, zijn er achteraf geen verrassingen. Het resultaat mag er dan ook zijn. Hoogwaardige kwaliteit met oog voor detail. Deze huisstijl blinkt uit in herkenbaarheid, vindbaarheid en eenvoud in gebruik. Hiermee zijn de verwachtingen overtroffen, kortom erg tevreden en zeker een aanrader!!
Wij hebben alle mailaccounts en domeinnamen ondergebracht bij D-Solution. Op de manier hoe ze ons hebben geholpen; - begeleid hebben. - na werktijd nog bellen. - veelvuldig mailverkeer. - onderling plezant contact. - contacten met het oude bedrijf, ter bevordering van de export. - resultaat: offertes worden beter aangeboden en beter mailverkeer = meer inkomsten. Dan vinden wij dat dit bedrijf door een ringetje te halen is! Subliem en zeker een aanrader!
Wij zijn zeer tevreden over de wijze waarop D-Solution de website van de Houtstek heeft aangepast aan onze wensen. De ondersteuning is prima. De medewerkers zijn deskundig en er wordt snel gereageerd.
D-Solution Schrijftet Wat een toppers! Een website uit de grond stampen in één week dat kunnen meer slimmeriken, maar een website die goed in elkaar zit en top teksten bevat dat is een ander verhaal! Als D-solution de krachten bundelt met Schrijftet, Ga dan zitten en doe dan je gordel maar om. Je wordt uit je kantoorstoel geblazen! Bedankt! Team Alles_Trouwen
Wij zijn al jaren klant en we zijn zeer tevreden. Goede communicatie, deskundig advies en erg klantvriendelijk.
Toppers! Al jaren een tevreden klant! Fijne communicatie, creatief en professioneel!
Zeer creatief en meedenkend bedrijf we zijn super blij met onze nieuwe huisstijl
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid