facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Désirée Bruidsmode

Désirée Bruidsmode

Info

Wie het in Limburg over trouwen heeft noemt in een adem de naam van Désirée Bruidsmode, de grootste bruidsmodespeciaalzaak van de provincie. Wij kleden de Bruid van top tot teen.

Geschiedenis

Wie het in Limburg over trouwen heeft noemt in een adem de naam van Désirée Bruidsmode. De zaak heeft al vele tientallen jaren vele duizenden bruiden van top tot teen gekleed en ervoor gezorgd dat het hun op de grote dag aan niets ontbrak. Werkelijk alles kun je vinden bij Désirée Bruidsmode. In de ruime winkel aan de Rijksweg centrum in Geleen ben je altijd verzekerd van de laatste mode, de mooiste jurken en de beste service.



"Desiree bruidsmode is de enige grote bruidsmodezaken die al tientallen jaren top service levert aan de bruiden van deze tijd. Een zeer uitgebreide collectie en goede prijzen gecombineerd met kundig personeel zorgen dat ook Desiree bruidsmode de zaak is waar de bruid JA zal zeggen"
Adres: Rijksweg-centrum 79, 6161ED Geleen
Telefoonnummer: 0464745284
Stad: Geleen
Route: Rijksweg-centrum 79
Postcode: 6161ED


Openingstijden

Maandag: 13:00 - 18:00
Dinsdag: 09:30 - 18:00
Woensdag: 09:30 - 18:00
Donderdag: 09:30 - 20:00
Vrijdag: 09:30 - 18:00
Zaterdag: 09:30 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Bruidsmode Limburg, Nova Bruidsmode, WED2B Geleen, Bruidsmode Hasselt, Bruidsmode Maastricht, Bruidsjurken België, Bruidsmode Brabant, Bruidsmode Uden
Recensies
In november 2022 voor het eerst bij Désirée Bruidsmode geweest voor mijn trouwjurk uit te zoeken. Meteen vriendelijk geholpen en ook direct mede dankzij de goede hulp en ruime keuze dé jurk gevonden. Vervolgens hebben we nog meerder afspraken gehad om e.e.a. te passen en aan te proberen bij elkaar. Iedere keer weer super goed geholpen door alle dames die werkzaam zijn in de winkel. Echt een aanrader voor aanstaande bruiden. Heel erg bedankt voor de goede service!
Vanmorgen mijn bruidsjurk uitgezocht. Wat een fantastische lieve medewerkster met veel geduld en goede tips. Niks was te veel, ik mocht zo veel jurken passen als ik wilde. Echt een fantastische ervaring en mijn droomjurk gevonden!
Ik heb hier in augustus 2021 mijn jurk gekocht, vrij snel had ik mijn jurk gevonden door het goede oog van de dames. Ik ben altijd goed en snel geholpen, de jurk is tot op het laatste moment gepast en aangepast waar nodig. Inmiddels hebben we deze maand elkaar het jawoord mogen geven en heb ik mijn man tranen in de ogen bezorgd. Dank je wel, voor de prachtige jurk en de goede hulp hierbij!
Juni 2021 getrouwd en mijn droom trouwjurk hier gevonden. Prachtige jurken, veel keuze en fijne ontspannen sfeer. Je mocht zelf door de rekken kijken en je jurken uitzoeken. En zoveel jurken passen als je wilde, niks was teveel. Vriendelijk en zeer ervaren personeel, luisteren goed naar je wensen. Alles is perfect verlopen tijdens het vermaken van de jurk en mijn bruidsjurk was prachtig. Precies zoals ik wilde! Absolute aanrader!
Top advies , denken met je mee. Je mag zelf door de jurken kijken, geen max aantal passen, niks was te veel. Heerlijke kop koffie zelfs nog onder het passen!! Dank je wel voor deze top ervaring!! Het was een feestje!!
Geweldige ervaring! Prachtige jurken, fijne sfeer en super begeleiding door een zeer ervaren en eerlijke verkoopster. Ennnn....mijn vriendin is geslaagd, ze heeft haar droomjurk gevonden. Prijs - kwaliteit
Als moeder van de bruid heb ik een heerlijke, gezellige middag gehad! Super fijne hulp en adviezen aan mijn dochter en echt alles werd uit de kast getrokken om haar de droomjurk te bezorgen waar ze al zolang van droomt!! En dat is helemaal gelukt!!
Altijd wordt je daar super geholpen. Je moet altijd van te voren een afspraak maken en dan nemen ze alle tijd voor je. Een Top zaak .
Vandaag 24 februari 2017 geweest en zijn we gelaagd voor een prachtige jurk! Ze zijn vriendelijk,nemen alle tijd en geven goed advies,kortom een aanrader. Ook zeer veel keus en verschillende maten zowel voor slank als vollere dames. Toppie!
Zaterdag 18 nov zijn we een bruidsjurk gaan uitzoeken. Mijn complimenten aan de medewerksters van Désirée bruidsmode. Vriendelijk, spontaan, goed advies, en goede service. Nemen de tijd voor je, en denken mee! Zeer te vreden, en zelfs een vreugde traan gehad. Deze dame is op en top gelukkig met de aankoop. Dames ik wil jullie nogmaals bedanken en tot weerziens bij de volgende pas ronde!! Vriendelijke groet,
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid