facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor D'rOnder

D'rOnder

Info

Lingerie speciaalzaak 'D'r Onder' is er niet alleen voor kleine maten, maar ook voor grote maten.

Geschiedenis

Iedere vrouw weet dat het heel belangrijk is wat er onder de kleding wordt gedragen. Maar toch dragen zij nog vaak onbewust verkeerde lingerie. Dat is althans de ervaring van Joke Kloot van Lingerie D’r Onder, een speciaalzaak in lingerie en badmode aan de Kerkstraat. ‘Het lichaam van een vrouw verandert gedurende haar leven regelmatig, de borstmaat dus ook. Daarom zouden vrouwen deze eigenlijk jaarlijks moeten laten nameten. Omdat ze dit niet weten en dus niet doen, dragen veel vrouwen de verkeerde bh,’ legt Joke uit.

Ze heeft inmiddels zo veel ervaring, dat ze dit in één oogopslag kan zien. ‘Vaak hoef ik niet eens meer te meten om te zien of de bh goed zit of te krap of te ruim is. Als ik dan een nieuwe maat heb geadviseerd, komen vrouwen vaak terug om te zeggen dat ze nog nooit zo’n fijne bh hebben gehad!’ Joke verkoopt een breed assortiment met voor ieder wat wils. ‘Natuurlijk heb ik huidkleurige, zwarte en witte lingerie in huis. Maar ik verkoop ook moderne, modische varianten voor alle maten, dus ook voor de grotere. Het hoeft bovendien niet altijd duur te zijn om goed te zijn.’ Voor een goed advies kunt u dus terecht bij D’r Onder.

Merken die verkocht worden:
Anita, Freya, Fantasie, Fauve, Decapo, Selmark, Lingadore, Femilet, Huit, Di Lorenzo.



"Lingerie Speciaalzaak D'r Onder verkoopt lingerie, badmode, lounge en sport wear. U kunt ons vinden in Oud-Beijerland, kerkstraat 13b. Wij kunnen u helpen met deskundig en persoonlijk advies op maat. We gaan samen op zoek naar u wensen en de juiste pasvorm. Wij verkopen merken zoals: Freya, Fantasie, Elomi, Simone Pérèle, Lingadore, Lisca, Anita en andere prachtige merken. Op onze website tonen we laatste collectie die u in onze winkel kunt vinden of kunt bestellen! Vriendelijke groet, Jozina Kloot"
Adres: Kerkstraat 13B, 3262PG Oud-Beijerland
Telefoonnummer: 0186649634
Stad: Oud-Beijerland
Route: Kerkstraat 13B
Postcode: 3262PG


Recensies
Jammer dat je moet stoppen was altijd een leuke winkel met prima kwaliteit badmode en lingerie
Goed advies gekregen, ruime keuze, deskundig personeel.
Super geholpen.
Vertaald door Google Mijn favoriete lingeriewinkel als ik in Nederland ben. Goed advies van de winkeleigenaar zelf Prachtige lingerie en badmode... Ruime kleedkamers. Wat wil een vrouwenhart nog meer :- Oh ja... Er zijn ook genoeg parkeerplaatsen op het plein er tegenover! Origineel Mein favorites Dessous Geschäfft wenn ich in den Niederlanden bin. Tolle Beratung durch die Geschäfftsinhaberin selbst. Wunderbare Dessous und Badmode...geräumige Umkleidekabinen. Was will uns Frauenherz noch mehr :- Achja...Parkplätze finden sich gegenüber auf dem Platz auch genug!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid