facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor D-reizen

D-reizen

Info

Reisbedrijf



"Ben je op zoek naar het reisbureau met het grootste, onafhankelijke assortiment van Nederland? Dan ben je bij ons reisbureau Dronten op het juiste adres. Om wat voor vakantie het ook gaat, onze Reisadviseurs vinden én vergelijken erg snel de juiste vakantie voor jou."
Adres: Kop van het Ruim 89, 8251 KD Dronten
Telefoonnummer: 0321 - 211450
Stad: Dronten
Route: Kop van het Ruim 89
Postcode: 8251 KD



op zoek naar gerelateerd: D-reizen winkels, D-reizen Landgraaf, Www D-reizen nl service, D-reizen Zevenaar, D-reizen Hoofddorp, D-reizen Venray, D-reizen Middelharnis, D-reizen Baarn
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Vakantiehuisje.nl Vakantiehuisje.nl 336 meter
SailBest International SailBest International 446 meter Voor de allermooiste zeilvakantie onder de Turkse zon moet je bij SailBest zijn. Met ...
Reijnders Kampeergemak Reijnders Kampeergemak 586 meter Bij Reijnders Hakko een Reda Lucca 2 boogluifel gekocht en bij leverig van de tent wa...
The Travel Club Dronten The Travel Club Dronten 1 km Iedere reiswens is voor mij een uitdaging !
Stichting Poldermaat met Schik begeleide vakanties Stichting Poldermaat met Schik begeleide vak... 2 km Organisatie voor zowel begeleiders als deelnemers goed verzorgd
Márion Reizen Márion Reizen 2 km Prima service, eerlijke prijzen en aardige mensen.
VakantieXperts Jeannet Spaltman VakantieXperts Jeannet Spaltman 2 km Ik vond al de info die ik nodig had.
Recensies
Eerst gekeken thuis op een site hoe duur een reis zal zijn naar Kreta. En later hebben wij besloten om een reis via D-reizen te boeken. We zijn fantastisch geholpen, alles werdt goed uitgelegd. Dit is een reisbureau voor ons om vaker er naar toe te gaan.
Wij zijn met een vriendengroep op vakantie geweest en D-reizen Dronten heeft al onze verwachtingen overtroffen! Waar andere reisbureaus geen beschikbaarheid meer hadden voor ons budget, zijn zij net zo lang gaan zoeken totdat zij een hele mooie examen reis voor ons hadden gevonden. Alles was tot in de puntjes geregeld en niks was teveel. De medewerkers daar waren erg aardig en behulpzaam. Wij boeken zeker onze vakantie weer in Dronten.
Toen we op kantoor aankwamen, vroegen we om een ​​rustige plek. Aan onze eis werd niet voldaan, we kregen een kamer aan een drukke straat en konden 's nachts niet slapen. We werden genegeerd door de kantoormedewerker toen de klacht werd ontvangen. We waren niet geïnformeerd over de meerprijs van airconditioning 10 euro per dag. We hebben het kantoor in Dronten een paar keer gebruikt en het gaat altijd goed, maar dat is veranderd sinds er een blondine op kantoor is. Wij voelen ons gediscrimineerd op basis van nationaliteit en zullen nooit meer gebruik maken van hun diensten. Internet kopen is meer aan te raden.
We zijn op vakantie naar Gran Canaria geweest. De vliegreis is wat tegengevallen met name op de terugweg. Bij condor moet je online inchecken anders krijg je een boete. Alleen het online inchecken werkt Vaak niet. D-Reizen heeft hier goed bij geholpen, ik heb gemerkt dat ze altijd voor je klaarstaan zelfs in het weekend. Dafne erg Bedankt voor je inzet, fijn te weten dat iemand je helpt. Super gedaan!
Fantastische accommodatie! Leuk animatie team, er word super veel georganiseerd!! Kids tot 12 jaar Boven de 12 is het minder en is er niet veel te beleven in de omgeving. Eten was variërend en super lekker. Min punt was echt hele vieze stoelen in het restaurant, en niet elke dag schone handdoeken. Verder echt goed geregeld !
Ik raad het niet aan. Mensen op kantoor hebben geen idee van de plaatsen die ze aanbevelen. ze misleiden mensen en negeren ze. vooral buitenlanders. wat onaanvaardbaar is. NOOIT MEER!!! As you can see from the recent reviews the Dutch are well served. apparently only Poles are ignored. How can that be? The door should say that this is a travel agency for Dutch only. Thanks a lot for the worst vacation ever.
We zijn zeer goed en vriendelijk geholpen.
Super geholpen door de dames. Online lukte het maar niet om de gewenste reis te boeken en ook telefonisch kwam ik er niet doorheen. Bij D-reizen in Dronten hebben ze uiteindelijk alles kunnen regelen en kan ik uitkijken naar een mooie vakantie. Super bedankt voor jullie hulp.
D Reizen Dronten kan ik van harte aanbevelen, men is zeer kundig en hulpvaardig. Luistert goed naar de klant en komt met leuke tips en reisplan.
De dames van d riezen dronten hebben mijn vakantie weer op en top geregeld. Komen altijd met goede adviezen en helpen je waar nodig. Kom zeker een volgende keer weer terug
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid