facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor D-reizen

D-reizen
"Ben je op zoek naar het reisbureau met het grootste, onafhankelijke assortiment van Nederland? Dan ben je bij ons reisbureau in Dedemsvaart op het juiste adres. Om wat voor vakantie het ook gaat, onze Reisadviseurs vinden én vergelijken erg snel de juiste vakantie voor jou."
Adres: Markt 59, 7701 GW Dedemsvaart, Overijssel, Netherlands
Telefoonnummer: 0523 - 613788
Stad: Dedemsvaart
Route: Markt 59
Postcode: 7701 GW



op zoek naar gerelateerd: D-reizen winkels, D-reizen Zevenaar, D-reizen Diemen, D-reizen Barneveld, D-reizen Vlaardingen, D-reizen Castricum, D-reizen Buikslotermeerplein, D-reizen Heerhugowaard
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
TravelYucatan TravelYucatan 806 meter Samen met onze klant stellen wij de perfecte reis naar México samen. Ook is het mogel...
Camper & Caravan Totaal Service Camper & Caravan Totaal Service 2 km Caravan Totaal Service is in 2007 opgestart door Dennis Spijkers en uitgegroeid tot e...
Recensies
D-Reizen heeft mijn vakantie snel geregeld naar een leuke plek en alles was goed geregeld, met dank aan Ina, een aanrader!
Wij gaan in april op reis ,maar zijn super geholpen alles bekeken van hoe en wat het beste is zijn zeer tevreden.
Afgelopen een reis geboekt bij D reizen in Dedemsvaart. We zijn prima geholpen met het uitzoeken van onze reis. In een fijne ontspannen sfeer een reis opgezocht en geboekt. En voor vragen kunnen we daar altijd terecht.
Zeer behulpzaam,vlotte dames,ze denken echt met je mee, eerlijk naar mijn mening wat betreft dit kunt u beter zus of zo doen!!
Er word hier goed met je mee gedacht. Altijd fijn om mensen achter de hand te hebben als je op vakantie bent.
We hebben een cruise voor 7 personen geboekt en zijn goed geholpen, aan alles werd gedacht, dit zouden we zelf niet gekund hebben. Een aanrader om hier je reis te boeken.
Deskundig en goed geholpen. Het was mij de boekingskosten zeker waard. En een prettig gevoel als je de reisbestemming met iemand kunt bespreken en afstemmen die deskundig is op dit gebied.
Deze week een familievakantie geboekt voor volgend jaar met veel specifieke wensen die door Ina van D reizen top zijn uitgevoerd!!! Met een heerlijk gevoel kijken we nu uit naar deze vakantie!!
Altijd bereid om mee te denken ook al hebben ze een volle agenda. Goede overdracht tussen collega's en goede nazorg als er iets mis was gegaan.
De medewerker is vriendelijk en kundig, ze was al bekend bij ons, door eerdere reizen die zij geregeld had voor ons. Altijd goed en vertrouwd.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid