facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor D-reizen

D-reizen

Info

D-reizen Vakantiewinkel in Nunspeet helpt u graag met het boeken van uw reizen. Op deze pagina vindt u al onze nieuwtjes.



"Ben je op zoek naar het reisbureau met het grootste, onafhankelijke assortiment van Nederland? Dan ben je bij ons reisbureau in Nunspeet op het juiste adres. Om wat voor vakantie het ook gaat, onze Reisadviseurs vinden én vergelijken erg snel de juiste vakantie voor jou."
Adres: Stationslaan 3, 8071 CJ Nunspeet (gemeente)
Telefoonnummer: 0341 - 711027
Stad: Nunspeet
Route: Stationslaan 3
Postcode: 8071 CJ


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:30
Dinsdag: 09:00 - 17:30
Woensdag: 09:00 - 17:30
Donderdag: 09:00 - 17:30
Vrijdag: 09:00 - 21:00
Zaterdag: 09:30 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: D-reizen Utrecht, D-reizen Roosendaal, D-reizen winkels, D-reizen Hellevoetsluis, D-reizen Gorinchem, D-reizen Middelburg, D-reizen Castricum, Www D-reizen nl service
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
VTS Taxi & Tours VTS Taxi & Tours 990 meter VTS Taxi & Tours Dienstverlening in personenvervoer. ...omdat de reis net zo belang...
Escape Room Veluwe Escape Room Veluwe 1 km Aardige eigenaar met passie voor de escaperooms!
Hoegen Fietsverhuur Hoegen Fietsverhuur 1 km Goed bedrijf dat naast fantastische fietsen vooral de service hoog in het vaandel hee...
Camperplaats Camperplaats "De Zwaan" 2 km Rust en ruimte, meer heb ik niet nodig.
Camping en Bungalowpark de Witte Wieven Camping en Bungalowpark de Witte Wieven 2 km Grote camping van huisjes tot chalets en wat oudere caravans. Verder veel speelplezie...
Glampingnunspeet.nl Glampingnunspeet.nl 2 km Ga op safari in Nunspeet! Huur een luxe ingerichte safaritent. De Veluwe ligt aan je ...
Recensies
Prettig geholpen door super vriendelijk personeel. Er wordt meegedacht in goedkopere en duurdere opties van bijv. hotels en autohuur waarbij de voor- en nadelen worden besproken. Fijn advies en goede service.
Van de regen in de ZON!!!! Wat begon als een vreselijke nachtmerrie, is door Linda Mulder van D-reizen Nunspeet omgetoverd tot een zonnige droom! Gisteravond kregen we laat een smsje van Ryanair, de vlucht naar Rhodos voor overmorgen gecanselled door een staking! Vanwege een gekke achterstand van € 6,35 kon ik zelf niets wijzigen online. Al voor 9 uur meldde ik me vanochtend bij Linda in Nunspeet, ze heeft met een engelengeduld alles aangehoord, alles uitgezocht en.....alles omgeboekt en alles nog veel beter geregeld dan ik zelf had gedaan. Alles super last minute en dat tussen haar afspraken door. Bedankt Linda! Echt, je hebt ons van behoorlijk wanhopig, weer heel blij gemaakt. Wat een service en wat een betrokkenheid, wat zal D-reizen blij zijn met zo'n fijne collega!
Dit is de tweede keer dat wij via D-reizen naar Australië reizen. Hebben niets anders dan lof over de manier hoe zij ons hebben geholpen. Wij raden iedereen aan die via een reisbureau willen boeken om naar D-reizen te gaan.
D-Reizen heeft alles goed uitgezocht en namen de tijd voor ons. Er werd eerlijke informatie verstrekt, waardoor wij een goed beeld hadden over de mogelijkheden. Mijn Partner werd niet betrokken in het proces, dit vond zij niet prettig.
Geen aanrader,super slechte service, bij problemen doen ze net of ze gek zijn.je vertelt dat lopen moeilijk gaat op trappen naar het strand,leek op de foto een klein stukje ..ach dat gaat wel dachten wij,maar nee wat een beklimming ook het Hotel auromara in Portugal heel heel veel trappen van boven naar beneden ,het zijn vier gebouwen, niet te doen we waren kapot van die trappen,zeker met een spierziekte,maar bij D-reizen vinden ze dat onze eigen schuld,dan zijn ze niet meer zo aardig. Dus boeken bij D-reizen denk er heel goed over na.
Goed geholpen en fijne. Service.
Afgelopen tijd heb ik twee reizen naar Blantyre geboekt. Het is echt geweldig hoe ik geholpen ben. Ook met alle bijbehorende formulieren die ik moest invullen. Echt top. Nogmaals hartelijk bedankt.
Linda nam echt de tijd om voor ons naar een juiste vakantie plek te zoeken. Hield ook echt rekening met onze wensen. Het contact daarna was ook goed, snel reactie en duidelijke communicatie. TOP!!
Zeer fijn geholpen. Waar andere reisbureaus geen opties hadden, deed D-reizen een stapje meer. Hierdoor kon er toch geboekt worden. Superbedankt!!
Zeer vriendelijk geholpen met veel geduld. En uiteindelijk een mooie reis geboekt.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid