facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor D & O Bouwglas B.V.

D & O Bouwglas B.V.

Info

D&O, gevestigd te Franeker, is een specialist in het leveren en plaatsten van glas, kunststof en aluminium producten. Meer op: www.zichtbaargoed.nl

Geschiedenis

D&O Glas | Kunststof | Aluminium in Franeker (Friesland) is gespecialiseerd in de levering en plaatsing van glas, kunststof en aluminium producten. Van echte specialisten zoals wij zijn kunt u absolute topkwaliteit verwachten. Of het nu gaat om isolatieglas, installatieglas, profilit, kunststof kozijnen, serres, veranda’s of een carport. U kunt vind het bij D&O.

Bij ons hoogwaardig kwalitatief glas | kunststof | aluminium product hoort uiteraard een dito dienstverlening. Elk project kan dan ook rekenen op onze grootste zorg en aandacht, van A tot Z. Bovendien werken wij snel en efficiënt. Enerzijds omdat de lijnen in ons bedrijf kort zijn. Anderzijds omdat wij snel over onze producten kunnen beschikken, dankzij de samenwerking met grote leveranciers.

Producten:
-Schuco kunststof kozijnen
-Pilkington dealer
-Hoogrendement glas
-isolatieglas
-profilit dealer
-kunststof kozijnen
-kunststof ramen
-kunststof deuren
-horren
-schuifpui
-glazen deuren
-gehard glas
-veiligheidsglas
-douche cabine
-douche deuren
-glazen wanden
-glazen schutting
-veranda
-serre
-showroom

D&O heeft een eigen montage afdeling voor gehard en isolatieglas, ook serres en veranda worden in eigen beheer geplaatst/gemonteerd, of in samenwerking met uw eigen aannemer.

www.zichtbaargoed.nl

Adres: De Vang 3, 8801 RB Franeker
Telefoonnummer: +31517392532
Stad: Franeker
Route: De Vang 3
Postcode: 8801 RB



op zoek naar gerelateerd: D en o glas, Glaszetter Franeker, Profilit beglazing
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
GLAZZ GLAZZ 410 meter mooie glasplaat met extra helder glas voor achter kookplaat. Goed verpakt, netjes gel...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid