facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor D'n Heerboer

D'n Heerboer

Info

D'n Heerboer Buffetrestaurant

Geschiedenis

Buffetrestaurant D'n Heerboer uit Uden komt aan de smaak van elke fijnproever tegemoet. We serveren een keur aan gerechten uit de nationale en internationale keuken in een bourgondische sfeer. U kunt kiezen uit meer dan 60 gerechten. Van grootmoeders stooflapje tot een kangoeroe biefstuk van de bakplaat. Dit alles zonder de klok in de gaten te houden. Kortom zelf bepalen wanneer u komt en gaat. Natuurlijk binnen onze openingstijden. Ook hebben wij aan de kinderen gedacht. Een royale speelruimte en gereduceerde prijzen t/m 11 jaar.
Bij ons bent u altijd welkom!

Adres: Sint Janstraat 18, 5401BB Uden (gemeente)
Telefoonnummer: 0413 - 26 55 12
Stad: Uden
Route: Sint Janstraat 18
Postcode: 5401BB


Openingstijden

Maandag: 17:00 - 22:00


op zoek naar gerelateerd: d'n vorstenburgh uden, Sint Janstraat 18 Uden, Herenboeren
Recensies
Ontzettend genoten van een keur aan smaakvolle gerechtjes die als schilderachtige compositie op een plank of plaat werden geserveerd. Erg gastvrij ontvangen, zeer fijne gastvrouw. Zeker een aanrader!
Een hele fijne relaxte zaak. Wij hadden het 3- gangen shared dining besteld. Hij had vlees en ik de vis waardoor we een goed idee kregen van de verschillende smaken. Ik vond de vis heerlijk en dat wat ik heb kunnen pakken van vlees was ook echt lekker. Ik vond dit echt gezellig om zo je eten te delen. Meestal doen wij dit al maar omdat het hier om kleine gerechtjes gaat en het in het midden wordt neergezet is het op deze manier veel fijner. Deze zaak is een aanrader!
Ik vond het niet spetterend. Soep was lauw. Wel vriendelijke jongedame in de bediening. Maar eten was niet echt om over naar huis te schrijven. Varkenshaas in champignonsaus was zonder varkenshaas, waarschijnlijk gewoon eruit gevist door de andere gasten. Stroganof hetzelfde verhaal, maar ook niet meer aangevuld. Verder groente sperziebonen broccoli/bloemkool en witlof hamkaas. Niet echt de groente die je verwacht of misschien wel bij een buffet. Ik kreeg meer het gevoel bij oma uit de pannen te scheppen. Maar dan zijn de gehaktballen toch echt lekkerder dan hier vielen uit elkaar van de droogte. Echter de toetjes zagen er heerlijk uit, daar was niks mis mee. Behalve dat ik aan het lijnen ben en ze niet mag hebben. Maar er lag ook heerlijk fruit. Ook vlees en vis werd ter plaatse gebakken dit door een jonge knul die wat onzeker overkwam, ook vaak in het vlees prikte met zijn spatel, om te kijken of het gaar was. Vlees was net randje of het te rauw was of net genoeg gebakken. Na het lezen op de website had ik hier een hogere verwachting bij dit restuarant. Prijstechnisch is het wel goed, we hadden incl drank 2 uur eten voor 29.95 dacht ik in ieder geval nog net onder de 30 euro
Heerlijk gegeten we zijn al vaker geweest en komen zeker nog terug
Ik ben hier geweest met een familie uitje. Eten was lekker, maar de rij die kon ontstaan voor het "verse" vlees was echt dramatisch lang. Als ik betaal voor 2 uur eten moet ik natuurlijk niet elke keer 10-15 minuten lang wachten tot ik aan de beurt ben voor een stukje vlees en dan nog eens 5 minuten voordat het klaar is. Misschien is het een tactiek omdat dat het duurste eten is, maar het blijft belachelijk. Verder komt personeel zeer weinig langs om te vragen of je wat te drinken wilt waardoor je door het zoute eten vaak dorst hebt. Eten is voor de rest erg lekker.
Op eerste kerstdag met de familie wezen eten, niet mijn keuze maar je kan nu eenmaal niet alles hebben in het leven. Wat mijn betreft veel te massaal en onpersoonlijk. Aangezien het niet mijn ding is om met een bord in de hand in een rij voor mijn eten te gaan staan, heb ik mij toegelegd op de Hertog Jan en deze was bijzonder lekker die avond. Van mijn tafelgenoten hoorde ik dat het eten middelmatig was, iets wat mij niet verbaasde maar zoals hierboven al geschreven kan ik daar zelf niet over oordelen. Ik moet wel zeggen dat de dames die de drank uitserveerden dit keurig deden, hier viel zeker niets op aan te merken. De prijs aan het einde was zoals je van dit soort gelegenheden mag verwachten. Blij dat ik thuis was, kon ik eindelijk iets eten. Volgend jaar beter.
Mooie locatie, ontzettend lieve gastvrouw, heerlijk eten en een super leuke speelhoek voor onze kinderen. Kortom, heel erg genoten van ons 12 jarig jubileum! Zeker voor herhaling vatbaar. Belangrijk om te weten: ook al is het een all-in service, het is zeker géén vreetschuur maar echt goed eten!
Wij zijn hier met 4 personen op tweede kerstdag wezen eten. Wij zijn zeer kritische eters, en dit restaurant heeft een geweldige eigenaresse, super leuk hardwerkende jong personeel. Het eten is voor ieder wat wils en uitmuntend goed.. buffet, plaat, alles is schoon en ziet er goed gepresenteerd uit, met erboven de naambordjes. Zeker tot ziens, bedankt voor jullie Bourgondische gastvrijheid, Grt Ad en Angela van Doremalen
Buffetrestaurant in een oude boerderij. Leuke sfeervolle niet massale ambiance. Bij het arrangement met drank is twee uur te kort omdat de koks aan de bakplaat niet echt snel zijn en je maar twee stuks mag laten bereiden. Uitgebreide keuze aan voorgerechten. Buffet van bereid vlees, salade en bijlagen is uitgebreid en wordt goed aangevuld. Nagerechten met uitgebreide keuze en zelfs kaasplankje. Aanrader, wij gaan zeker terug.
met een veel +20 mensen wezen eten. Leuke entourage. voorgerechten klein maar lekker. gerechten van het buffet goed maar van de bakplaat vielen tegen, zeer klein biefstuk te hard gebakken, eenden borst bonus was zo doorbakken dat ie taai was. nagerechten lekker. Jong en dus goedkoop personeel. Voor mij was de entourage leuk maar daar hield het op eten zal ik er niet gaan doen. Jammer.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid