facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor D'n Halder

Adres: Halderbergselaan 1 , Hoeven 4741 AA, NL
Telefoonnummer: 0165 506 135
Stad: Hoeven
Route: Halderbergselaan 1
Postcode: 4741 AA



op zoek naar gerelateerd: LOVA Hoeven, Dn halder, Restaurant Hoeven, Nieuw restaurant Hoeven, Restaurant te koop Hoeven, Restaurant d n Halder te koop, Lunchen in Hoeven, Restaurant Halderberge
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Bovendonk Bovendonk 238 meter Heel fijne bruiloft hier gehad. Het feit dat je kan blijven slapen is hem erg fijn. E...
Recensies
Een erg chique restaurant, het is zeker niet goedkoop maar ook niet super duur. Wij hadden de preisoep en die was echt heerlijk erg romig misschien wel de lekkerste soep die ik ooit heb gehad. Bij de wc hadden ze ook losse handdoekjes voor elk persoon. Erg leuk restaurant zeker voor herhaling vatbaar!
Zeer vriendelijk onthaal en bediening. Zeer gezellig zitten , zowel binben als buiten. Verzorgde en lekkere keuken.
Heerlijk gegeten. Gezellig terras, soms wat rumoerig vanwege het langskomende verkeer. Bediening is vriendelijk en gastvrij. Zeker aan te bevelen.
Ontzettend lekker gegeten. Een driegangenmenu voor betaalbare prijs. Leuk en attent personeel.
Vriendelijk, zelfs hartelijk personeel. Het eten is verzorgd. Ik koos een voorgerecht met filodeeg, originele smaaksensatie! en mijn tafelgenoot de garnalenkroket die zou heerlijk geweest zijn mocht die wat warmer binnenin geweest zijn. De salade en dressing erbij waren top! Hoofdgerecht kloostervarken met groenten was superlekker. Het nagerecht chocomousse, leuke presentatie. De lonka fudge was te grof gesneden. Die zou ik eerder vergruizen en minder van gebruiken. Nu is het echt een homp. Prijs/kwaliteit zeker aanrader. Ik ga er zo terug! ps de 3 grote bloemenvazen zou ik wegzetten tot het weer herfst is en een extra lampje in de dode hoek is een leuke stijltip.
Heel gezellig... biertje met bitterballen, uitstekend!!!
Mooi opgemaakte borden, lust voor oog en mond.
Geluncht alhier. Verrassend heerlijk. Mooi visbord, vers en gevarieerd. Goede portie. Ook ruim belegde salade met kalkoen, vers en mooi dun gesneden. Democratische prijzen die het leuk houden. Prijs kwaliteit dus top. Aanrader.
Met een motorrit hier even gestopt, en het viel zeker niet tegen! Resaurant maar een uitsmijter kan ook! Heerlijke koffie lieve dame als serveerster vriendelijke eigenaar. Kwam nog even met schaaltjes nootjes langs
Positief verrassend. Locatie is wat druk aan rotonde maar daar merk je binnen niet veel van. We hadden een 4 gangen verrassings menu met wijnarrangement. Eten was prima, de wijn passend en lekker, al had bij de bavette een wat vollere wijn dan een merlot beter geweest. Personeel is vriendelijk en attent. Al met al een aanrader waar we zeker weer eens gaan eten.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid