facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Délifrance Zeist.

Délifrance Zeist.

Info

Bonjour et Bienvenue bij Délifrance Zeist
Dit is de site voor al uw Franse specialiteiten.
Voor het lekkerste Franse brood van Nederland.



"Délifrance Zeist heeft een mooi restaurant waar je kan genieten van onze Franse specialiteiten. Geniet van jouw favoriete belegde baguette of croissant in het restaurant. Van een salade tot een wrap, en van een zoete lekkernij tot een soepje, wij hebben voor ieder wat wils.Neem alvast een kijkje op onze website om onze kaart te zien en dan zien we jou graag bij Délifrance Zeist!Trek in een Franse belegde baguette maar geen tijd om in ons restaurant te komen eten? Haal je favoriete gerecht bij ons af of laat het ons bij jou bezorgen. Neem een kijkje op onze website om ons volledige assortiment te zien."
Adres: 1e hogeweg 11-13, 3701HG Zeist
Telefoonnummer: 0308772822
Stad: Zeist
Route: 1e hogeweg 11-13
Postcode: 3701HG


Openingstijden

Maandag: 10:30 - 17:30
Dinsdag: 10:00 - 17:30
Woensdag: 10:00 - 17:30
Donderdag: 10:00 - 17:30
Vrijdag: 10:00 - 17:30
Zaterdag: 10:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Délifrance Zeist menu, Délifrance, Broodje Ben Zeist, Délifrance Cadeaubon, De Colonel Zeist, Ontbijt Zeist, Brunch Zeist, Lunch Zeist
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Hunnik's Broodjeswereld Hunnik's Broodjeswereld 684 meter Zakelijke lunch besteld voor 20 personen om 12 uur. Keurig op tijd geleverd! Heerlijk...
Recensies
Niet duidelijk of er op het terras wordt bediend. Na 10 minuten afwachten toch maar eens binnen nagevraagd, er bleek bediend te worden. Na nog eens 5 minuten werd de bestelling opgenomen. Vervolgens zeer lang op het broodje eisalade met bieslook moeten wachten. De jus d'orange kwam wel snel maar was op tegen de tijd dat de lunch kwam, er werd niet gevraagd of we nog iets wilden drinken. Het stokbroodje was warm afgebakken, de eisalade uitsluitend op 1 kant besmeerd en daardoor onduidelijk hoe je dit moet nuttigen. Je krijgt er namelijk een vork met stompe punten bij prikken in het brood doet het brood uit elkaar springen en een puntig vleesmes. ?! De eisalade bevat geen bieslook, smaakt geconserveerd licht zurig en is ijskoud waardoor ik zeer sterk het idee heb dat het uit een potje komt. En dat is op zich niet erg. Ware het niet dat je voor dit broodje €7,80 moet betalen. Afrekenen moet binnen aan de kassa, na uitserveren zie je namelijk niemand meer op het terras. Er wordt voor de vorm gevraagd of het heeft gesmaakt maar op mijn bovenstaande ervaring werd uitsluitend gereageerd met de reactie dat de eisalade vers is gemaakt en het te betalen bedrag. Conclusie: veel te duur voor wat je ontvangt. Als de eisalade werkelijk vers is gemaakt dan is dat niet op diezelfde dag geweest.
Half stokbroodje carpaccio besteld neem ik standaard ik weet nu wat vegatarisch eten is....was veel heel veel sla beetje kaassnipper een verdwaald pijnboom pitje en een enkel plakje dungesneden carpaccio. Ben ik niet gewend hier.
Nieuwe eigenaar......Een keer een 12uurtje besteld. Maar de kroket vond ik echt niet lekker. Erg bloemig. Weinig smaak. Zo ook de tomatensoep. Het smaakte Erg uit een verpakking. En dikker gemaakt. Broojde ei was goed.. Bij de kassa wel aangegeven, maar werd niet niks mee gedaan.Eten: 3/5
Prima eten, goeie sfeer, vriendelijk personeel.Eten: 5/5
Erg lekker eten, aardig personeel, een goeie aanrader en ik ga er zeker een keer terug komen! Parkeren: Direct om de hoek zit een parkeergarage, heel goed bereikbaar dus.
Gewoon slecht! Clubsandwich kip: bordje verdriet met plukje sla en plakje tomaat naast de sandwich, paar stukjes kip en de rest .. wat sla en tomaat met een klodder mayonaise. Hele middag last van buik gehad.
Délifrance Zeist is een goede plek voor ontbijt of lunch. Gelegen in het centrum van Zeist, aan de Hogeweg, met zowel zitplaatsen binnen als buiten. Parkeren in de omgeving is betaald, tarieven vallen mee. Goede maatregelen om het in coronatijd veilig te houden. Ze hebben een zeer uitgebreide kaart voor elk wat wils. Grote porties, die je ook mee mag nemen naar huis als je het niet op krijgt. Rijkelijk belegde broodjes. Vriendelijke bediening. Kortom: Een aanrader!
Gezellige sfeer en aardig personeel. Altijd lekker..
Slechte service, alle bestellingen gaan mis, je wacht lang op je eten. Geen aanrader!
Duurde bijna 45 minuten voordat het eten kwam terwijl het niet heel druk was. Personeel was niet echt aardigEten: 4/5
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid