facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Dé Ereburger

Dé Ereburger

Info

Een culinaire & hippe hamburgerbar met hamburgers van verschillende vleessoorten van hoogwaardige kwaliteit op een diversiteit van broodjes.

Label

Culinaire & kwalitatief hoogwaardige hamburgers

Adres: Grote Markt 22, 4461 AJ Goes
Telefoonnummer: 0614419063
ln.liamnpk@regrubereed
Stad: Goes
Route: Grote Markt 22
Postcode: 4461 AJ


Openingstijden

Maandag: 12:00 - 22:00


op zoek naar gerelateerd: ereburger betekenis, ereburger ollolai, ereburger goes, postkantoor goes, ereburger goes menukaart
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
McDonald's McDonald's 2 km Prima begeleiding op corona gebied door het personeel! Eten goed zoals altijd...
Recensies
Geweldig, de lekkerste hamburgers die je krijgen kunt, zeer veel variatie, zelf meerdere vegetarische burgers, bediening was zeer goed, inrichting is super leuk, en een gezellige sfeer
Prima eten. De herentoilet is niet erg fris. Ging ook wat mis met het samenstellen van de rekening.
Met mijn moeder wezen eten beide ene vegan burger ze hebben 3 vegan opties! Goed eten, goede hoeveelheden en erg lekker! Ik had de zeewier burger en mijn moeder de falafel burger.
Hele gave plek met alle burgers die je maar kan bedenken! Top tentje
Leuke zaak en lekker eten! Wij kozen de veganistische Middelburger; lekker, vers en veel! Aardige mensen.
Ook voor de verwende vegetariër voldoende keuze en in de keuken denken ze graag mee om je wensen uit te voeren!
Goed eten voor een goede prijs aangezien je echt veel eten krijgt voor je geld. Elke keer met een goed gevulde maag weg gegaan. Soms zelfs nog wat over op mijn bord. Geweldig personeel allemaal vriendelijk en goed voor een praatje. De koffie wordt er naar zeggen door meerdere personeelsleden met liefde gemaakt en is dus altijd echt lekker! Aanrader voor in de namiddag een bakje koffie maar dus ook zeker voor het eten met een lekker biertje erbij! Kort gezegd prima tent voor een lekkere hap!
Al meerdere keren gegeten, altijd erg goed. Een van m'n zoontjes dacht vanavond dat z'n broertje een hamburger bestelde. Hij bestelde hetzelfde en kreeg daardoor onbedoeld kipnuggets. De eigenaar had dit door en regelde gratis alsnog een hamburger voor hem. Klasse!
Leuk pand, snelle service. Gemoedelijke, gastvrije sfeer. De kaart is niet erg verrassend en een relatief hoge prijs voor een hamburgerrestaurant. Tip: kijk eerst even of ze een aanbieding hebben lopen bijv via socialdeal of vakantieveilingen.
Goeie burgers. Niet te vergelijken met fast food. "Boeren, Burgers en Buitenlui" is een aanrader. Drie kleine burgers op een bord. Heerlijk. Niet de goedkoopste burgers, maar wel waar voor je geld. Bediening is ook prima, erg gezellig.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid