facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor D&D Verhuur

D&D Verhuur

Info

D&D verhuur voor dranghekken en alle varianten in mobiel hekwerk, podiums, jurywagen, lichtmast en verkeersbord volledig assortiment kijk op onze site.

Geschiedenis

De leverancier voor dranghekken en alle varianten in mobiel hekwerk, podiums, geluidswagens en mobiele tribunes in Limburg!

D&D Verhuur (Dorscheidt & Dorscheidt Verhuur) is op 1 april 1999 gestart met haar verhuuractiviteiten. Sindsdien kent het bedrijf van de familie Dorscheidt een gestage groei in haar activiteiten met betrekking tot de verhuur van dranghekken, bouwhekken, evenementhekken en barrières. Lokaal, euregionaal, nationaal en internationaal wordt het mobiel hekwerk ingezet.

Sinds juli 2006 is Dorscheidt & Dorscheidt (D&D) Verhuur gevestigd aan de Nievelsteenstraat 30, op industrieterrein Julia, te Eygelshoven - Kerkrade - Limburg.

Naast de verhuuractiviteiten maakt D&D Onderhoud onderdeel uit van D&D Verhuur. De producten en diensten bij onderhoud hebben vooral betrekking op werktuigbouwkundige activiteiten alsook op nagenoeg alle werkzaamheden rondom motorvoertuigentechniek (onderhoud - reparatie - APK - BOVAG-garage).

Adres: Nievelsteenstraat 30, 6471 CB Eygelshoven
Telefoonnummer: 045-5350622
Stad: Eygelshoven
Route: Nievelsteenstraat 30
Postcode: 6471 CB


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
autobedrijf Henri Knobbe autobedrijf Henri Knobbe 391 meter Een echte vakman die deskundig en eerlijk advies en montage werkzaamheden uitvoerd. T...
Maik’s Hotrod Garage Maik’s Hotrod Garage 415 meter Hij komt zijn afspraken niet na en zal hem absoluut niet aanbevelen bij mijn vrienden...
AutoFirst Schoormans AutoFirst Schoormans 1 km Prima zaak schoon netjes goed personeel.
Recensies
Goed bedrijf. Wij huren hier altijd als we ze nodig hebben dranghekken, verkeers- en omleidingsborden en verlichting. De medewerkers zijn vriendelijk en deskundig in hun advies. Ze weten precies welk bord je waarvoor nodig hebt. Ik kan dit bedrijf aanbevelen.
Ben al jaren klant voor het onderhoud van mijn auto's. Vriendelijke medewerkers, echte vakmensen, eerlijk bedrijf met goede prijzen.
Kunt zeker op bouwen komen altijd afspraken na top bedrijf
Ik ben klant bij d&d onderhoud en kan iedereen deze garage aanbevelen.
De beste en eerlijkste auto vakgarage en dranghekken verhuurder in parkstad
Prima garagebedrijf met eerlijke prijzen en goede service.
Ik ben al jaren klant van dit bedrijf en ervaar D&D vanaf het begin af aan als een zeer klantvriendelijk bedrijf met een uitstekende prijis - kwaliteit verhouding.
Geweldig goede garage met goede prijzen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid