facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor d-cycling.nl

d-cycling.nl

Info

Gecertificeerd Pro Level 3 Bikefitter - Maatwerk Race- en Triathlonfietsen - Verkoopadvies - Onderhoud Race en ATB fietsen - Carbonreparatie

Geschiedenis

d-cycling is een actief en professioneel bedrijf dat bestaat uit drie onderdelen::

1 - Wij zijn specialist in het customized bouwen van Argon 18, Dicima, Olympia en Ridley race- en tijdritfietsen en het repareren en onderhouden van alle merken race- en tijdritfietsen. Wij willen op het gebied van deze fietsen alleen maatwerk leveren. Een hele showroom vol met fietsen zult u bij ons dan ook niet vinden. Wij verkopen onze producten als service en niet als voorraad artikel. Een fiets moet bij je passen als een maatpak en die liggen ook niet kant en klaar in de winkel. Verder zijn we Carbonherstel Servicepunt en zijn daarmee specialist in de totale afhandeling bij schade aan uw carbon frame. Heeft uw fiets een onderhoudsbeurt nodig of wenst u een specifieke service? Ook dan kunt u bij ons terecht. Wij beschikken over een professionele werkplaats met alle benodigde gereedschappen voor het onderhouden van race- en tijdritfietsen en ATB's.

2 - Wij zijn gecertificeerd Pro Level 3 specialist op het gebied van Dynamische Bikefitting, waarmee we tot de hoogst opgeleide bikefitters van Nederland behoren en u in onze professionele bikefit studio op een goede en verantwoorde manier op de fiets zetten. Goed op de fiets zitten betekent meer fietsplezier, betere prestaties en minder kans op klachten en blessures.

3 - We hebben een complete onlineshop op het gebied van high-end racefiets en ATB onderdelen en accessoires, die 24/7 tot uw beschikking staat.


d-cycling is onder meer Key-dealer van Argon 18, Dicima, Olympia en Ridley fietsen en frames, Cheetah fixed gear bikes, Infinito carbon wielen, Gaerne & Lake schoenen, Stages en 4iiii Powercranks, Casco helmen en COBB zadels. Daarnaast verkopen we alle bekende merken onderdelen en kleding.
d-cycling is het bedrijf waarmee Dennis Jilesen in januari 2011 gestart is. We hebben ons van meet af aan gespecialiseerd in de bouw van hoogwaardige race- en tijdritfietsen en de verkoop van wielerproducten en toebehoren. Zelf heeft Dennis jarenlange ervaring in de (wedstrijd) wielersport als trainer, ploegleider en technisch coördinator bij de KNWU. Daarnaast is hij gecertificeerd Pro Level 3 bikefitter. Wij proberen de kennis uit de praktijk over te brengen in ons bedrijf en u daarmee een hoge kwaliteit producten, service en kunde aan te bieden en dat alles voor een eerlijke prijs. Zoekt u iets wat (nog) niet op onze website te vinden is, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. De kans is namelijk groot dat we het alsnog kunnen leveren.



"Bikefittingstudio, customized fietsbouw, werkplaats & steunpunt carbonreparatie"
Adres: Haven 15, 9035 BC Dronrijp
Telefoonnummer: 0517-232644
Stad: Dronrijp
Route: Haven 15
Postcode: 9035 BC


Openingstijden

Maandag: 09:30 - 18:00
Dinsdag: 09:30 - 18:00
Woensdag: 09:30 - 18:00
Donderdag: 09:30 - 18:00
Vrijdag: 09:30 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: D Cycle onderdelen, Argon 18 nederland, Bikefitting Friesland, Bikefitting Heerenveen, Dicima racefiets, Factor Bikes prijzen, Bikefitting lab, Fietsen Factor
Recensies
Dennis neemt alle tijd voor je en pakt alle facetten aan. Houding, stand van je voeten, zitpositie, beenlengte etc etc. Merk dat ik nu gemakkelijker fiets en dat beide benen evenveel kracht leveren. Echt aan te raden ‍
Ik heb in april een bikefitting gedaan bij Dennis en ik kan dit iedereen aanraden, die zelfs af en toe op een racefiets zit. Na de bikefitting zit ik beter op mijn fiets, waardoor knieklachten verdwenen zijn, alsook de pijn in mijn rug. Dennis is een zeer kundig persoon, die ruim de tijd voor je neemt en gedetailleerd te werk gaat. Heel bijzonder om mee te maken, wat hij allemaal aanpast om de fietservaring te verbeteren. Ik, als amateur fietser met gemiddeld 1 rit per week, vind dit echt een hele goede investering om nu lekker rond te kunnen fietsen. Een fijne fietszomer gewenst!
Ik was op zoek naar een aerodynamisch frame - om zo de fiets te kunnen gebruiken voor koersen en of tijdritten ivm het beoefenen van triathlons. En uiteindelijk heb ik voor het merk Argon 18 gekozen. Hierin goed door Dennis geadviseerd over frame, onderdelen en afstelling door dynamische bikefitting. Ook voor fietsonderhoud ben je bij d-cycling op het juiste adres - Jaarlijks laat ik dan ook mijn racefiets dan ook door Dennis nakijken en nieuwe onderdelen plaatsen. Dennis is een vriendelijke en eerlijk man - en geeft je op gepast wijze advies over frame en of materiaal keuze. Dus zeker aan te bevelen voor een nieuwe racefiets, voor welk doel dan ook. Ook voor tussentijdse vragen en of zaken kan ik bij d-cylcing terecht. Vorig jaar nog fietsschoenen via Dennis besteld met een juiste inlegzool voor de juiste ondersteuning van je voeten tijdens het koersen.
Slechtste zaak waar ik ooit zaken mee heb gedaan sinds 1986. Eigenaar neemt geen enkele verantwoordelijkheid bij slecht onderhoud of het leveren van een nieuwe fiets met verkeerde kabels. Het ligt altijd aan een ander nooit aan hem. Gun iedereen een goede business maar na een schade post van meer dan 1000 euro zeg ik nu: dit adres mijden als je verstandig bent. Bedankt voor je reaktie Dennis en bevestiging: kosteloos? Je maakt de kosten van een nieuw derailleur op je advies moest die erop dan nog naar mij over? Heb zoveel betaald dus je hebt mijn rek nummer nog wel. Dat je me naar een andere fietsenzaak hebt doorverwezen en de ketting die op mijn Bianchi verkeerd was gemonteerd en die er spontaan afviel laat ik dan maar zitten. Maar ik weet het antwoord al dus laat maar zitten. Heb m’n verlies al genomen. Baal er nog steeds van maar dat maakt je niets uit heb ik ervaren helaas.
Twee keer bij Dennis geweest. Eerste keer een bikefitting; deze heb ik ervaren als zeer positief. Dennis is zeer kundig, legt alles goed uit en neemt de tijd. Na de bikefitting zat ik veel beter op de fiets. De tweede keer ben ik bij Dennis geweest voor een ander zadel. Ook hier had hij voor de afspraak al vooronderzoek gedaan m.b.t. het type en de vorm van het zadel. Ook zijn advies m.b.t. een andere wielrenbroek heeft positieve effecten gehad. Al met al dus zeer tevreden en ik beveel hem van harte aan voor een ieder die een professional zoekt op het gebied van bikefitting en aanverwante zaken.
In december langs geweest voor een uitgebreide bikefitting. Zeer positief over de werkwijze van Dennis en de hoeveelheid tijd en aandacht hij geeft. Ik zit sinds de bikefitting een stuk steviger op de fiets. Heb via Dennis ook nieuwe schoenen aangeschaft van Lake. Fiets hier sinds december mee. Daarvoor altijd na +/- een uur afgeknelde voeten, maar dat is nu verleden tijd. Het is zeker de investering waard geweest, heeft mijn fietsplezier 100% vergroot!! Zou het iedereen aanraden om hier een bikefitting te laten doen!
Vorig jaar een bikefitting gedaan. Fiets nu veel beter. Afgelopen jaar nieuwe fietsschoenen bij Dennis gekocht. Dennis heeft de schoenen weer piekfijn klaar gemaakt. Het is een zeer ervaren en deskundige man. Ik ben zeer tevreden.
Afgelopen pinkstermaandag heb ik ook de Elfstedentocht van 22 de hel van 22 zeggen ze gefietst, ik heb na 9 uren fietsen geen lichamelijke klachten gehad. Dat is denk ik ook een ultieme test voor de resultaten van een bike-fit. Uiteraard heb ik wel mijn kilometers gemaakt sinds de bike-fit en ik moet zeggen dat ik zonder pijn of klachten op de fiets zit. Heel fijn!
Voor de zomervakantie een bikefitting gedaan bij D-Cycling in Dronryp en dat is echt een goede investering geweest. Dennis gaat zeer professioneel te werk en zorgt er stapsgewijs voor dat je positie op de fiets goed wordt afgesteld. Na enkele maanden te hebben rondgefietst in de nieuw aangemeten positie kan ik nu wel stellen dat de bikefitting een zeer positief effect op mij heeft gehad. Zowel het comfort als de efficiëntie waarmee ik nu de pedalen rondkrijg, zijn verbeterd. De pijnklachten die ik had zijn zo goed als verdwenen en de gemiddelde snelheid waarmee ik nu fiets, is bij dezelfde inspanning met enkele kilometers per uur gemiddeld omhoog gegaan. Kortom: een bikefitting bij D-Cycling is een absolute aanrader!
Zeer tevreden over de geleverde dienstverlening. Prettige communicatie voorafgaand aan de bikefitting en tijdens de afspraak wordt er ruimschoots de tijd voor je genomen. Comfort is het beoogde resultaat en dat wordt absoluut waargemaakt!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid