facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor D.C. The Arrows

D.C. The Arrows

Info

Dartclub The Arrows is een darts organisatie gevestigd in Nieuw-Buinen. Iedereen, van jong tot oud kan bij ons een darten!

Geschiedenis

Dartclub The Arrows is een darts organisatie gevestigd in van Nieuw-Buinen. Iedereen, van jong tot oud kan bij ons een darten! Geen ervaring? Geeft niets! Wij geven graag persoonlijke begeleiding om jou verder te helpen. Voor de wat meer ervaren spelers zijn er doorgroei mogelijkheden om o.a. competitie te gaan spelen.

Elke vrijdag vanaf 20:00 hebben wij een gezellige en sportieve dartstraining. Daarnaast is er 1x in de maand een onderlinge ranking tussen onze leden. Wanneer je nog niet zeker bent als darten iets voor jou is, dan kun je gerust eens langskomen om een kijkje te nemen en deel te nemen. Eerste keer is namelijk altijd gratis!

Voor vragen kun je contact opnemen via [email protected] of kijk op www.the-arrows.nl.

Adres: Drentsepoort 19, 9521 JA Nieuw-Buinen
Telefoonnummer: 0611955575
Stad: Nieuw-Buinen
Route: Drentsepoort 19
Postcode: 9521 JA


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Sv OKK Sv OKK 1 km Sportvereniging sv. O.K.K. te Nieuw Buinen is voor jong en oud en heeft veel te biede...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid