facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor CZN Cattery

Info

Voorstellen van onze kittens aan hun nieuwe baasjes



"Laat u verleiden door dit prachtige ras !!Instagram : catteryarriasFacebook : Cattery Arrias"
Adres: Multatuliweg 40, 1321 EB Almere-Stad, Flevoland, Netherlands
Telefoonnummer: 036 8482043
Stad: Almere-Stad
Route: Multatuliweg 40
Postcode: 1321 EB


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 14:00

Recensies
Goede ervaring met Cattery Arrias. Wij mochten eerst komen kijken of mijn man allergisch reageerde wat niet het geval was. We kregen tussendoor foto's en mochten een aantal keer langs komen om onze kitten uitgebreid te knuffelen! Hebben duidelijk veel kennis van het ras en verzorging hiervan. Vriendelijke mensen en reageren snel op berichten. Wij hebben een heel lief katertje dat vanaf het eerste moment bij ons op schoot komt en speels en energiek is!
We hebben vandaag onze kitten/kater Odin opgehaald. Er is zeer goed voor hem gezorgd de afgelopen 12 wkn maar nu mogen wij het overnemen. We hebben de afgelopen weken goed en intensief contact gehad met de Cattery, we mochten komen knuffelen wanneer we appte! We werden op de hoogte gehouden over de ontwikkelingen van Odin. En vandaag mocht hij mee naar zijn forever home. We zijn verwend met een mooi “starters” pakket en kregen veel info en uitleg mee! We kijken uit naar vele jaren plezier van Odin @odin_the_siberiancat
Inmiddels is onze kitten 2 weken bij ons. Ze was helemaal zindelijk en goed gesocialiseerd toen ze bij ons kwam. We hebben het aanschafproces als heel prettig ervaren. Ook mbt allergiecheck veel info ontvangen.
De algehele indruk was goed voor ons. Nigel en zijn vrouw komen over als betrokken zorgzame mensen met de focus goed op de gezondheid van de kittens. De contacten verliepen plezierig en ongedwongen, geen druk en op een rustige manier. Nigel komt over als iemand die zijn verantwoordelijk neemt en verstand van zaken heeft. We gaan hopelijk vele fijne jaren tegemoed met onze katjes
Wij hebben twee kittens van deze cattery gekocht. We zijn heel blij met deze aanwinsten van de familie: het zijn echt mooie kittens, ze zijn goed gesocialiseerd en hebben een lief karakter.. de cattery was heel toegankelijk.. we mochten af en toe komen kijken naar onze kittens en dat was altijd heel bijzonder.
Zeer goede ervaring. Vriendelijk en behulpzaam, nemen ook ruim de tijd voor uitleg en begeleiding. En ook prachtige Katjes, goed gesocialiseerd en goed verzorgd. Wij zijn zeer tevreden en hebben er een geweldige aanwinst bij!
Ik heb hele goede ervaringen met Cattery Arrias. Ten eerste zijn het heel toegankelijke mesen, en geven ze duidelijk veel om de katten. Ook mocht ik een aantal keer langskomen om te kijken hoe het ging met mijn kitten. De kitten zelf heeft duidelijk een fijn huisje gekend want hij is blij, energiek en benaderbaar. Bedankt!
Fijne cattery, waar we welkom waren om te kijken of we allergisch zouden reageren, hetgeen niet het geval was. We hebben een lieve, speelse siberische poes die goed gesocialiseerd is. Voor vragen kunnen we altijd net de cattery opnemen.
Goede cattery die uit volle overtuiging en liefde Siberische kitten fokt.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid