facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Cyvon - schoonheidssalon voor huidverbetering, huidverzorging en visagie

Cyvon - schoonheidssalon voor huidverbetering, huidverzorging en visagie

Info

Gezichtsbehandelingen, losse modules (epileren, verven en harsen), visagie (dag/feest/bruidsmake-up, stagework en make-up advies).

Geschiedenis

Cyvon; salon voor huidverbetering, huidverzorging en visagie is een sfeervolle en professionele salon waarbij het gaan om persoonlijke aandacht en kwaliteit voor een betaalbare prijs. Vakkundig advies over huidverzorging en huidverbetering voor hem en haar. Daarnaast kunt u bij Cyvon terecht voor een professionele visagie.

Cyvon is gediplomeerd schoonheidsspecialiste en visagist. Ze staat geregistreerd bij ANBOS (brancheorganisatie schoonheidsverzorging).

In 2012 heeft Cyvon zich gespecialiseerd in visagie en heeft haar certificaat voor make-up artist gehaald aan de make-up school van Mieke Petiet in Amsterdam.

In 2013 is Cyvon gaan werken met de verzorgingslijn van Malu Wilz. De producten zijn natuurlijk en dierproef vrij. Malu Wilz brengt kostbare plantenextracten en vooruitstrevende technologieën samen in één complete serie. De producten worden in samenspraak met dermatologen ontwikkeld en zijn dan ook dermatologisch getest. Het Malu Wilz verzorgingsconcept biedt de mogelijkheid om de huid optimaal te reinigen, te beschermen en te verzorgen om huidproblemen en huidveroudering tegen te gaan (voor zover dat mogelijk is met cosmetische producten). Het assortiment van Malu Wilz biedt een scala aan mogelijkheden voor ieder huidtype en heeft dan ook voor elke huid een optimale verzorging. Met de verzorgende producten van Malu Wilz worden tijdens salonbehandelingen mooie resultaten bereikt. In combinatie met thuisgebruik van de producten wordt het resultaat optimaal.

Adres: Schotlaan 33, 7773 AE Stad-Hardenberg, Overijssel, Netherlands
Telefoonnummer: +31623031143
Stad: Stad-Hardenberg
Route: Schotlaan 33
Postcode: 7773 AE


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Lianne's Oriflame Lianne's Oriflame 2 km Welkom op de Facebook pagina van Lianne's Oriflame. Hier vind je leuke aanbiedingen e...
Vechtdal Pedicures Vechtdal Pedicures 39 km Pedicure's in de gemeente Hardenberg steken voeten bij elkaar.........Wij geven uw VO...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid