facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Cynthia's Heavenly soaps

Cynthia's Heavenly soaps

Info

De hemelzepen van Cynthia zijn 100% handgemaakt met de zuiverste glycerine, goed voor de verzorging van de huid, en met essentiële fruit- en bloemoliën verkregen op de huid hydrateert en een heerlijke geur krijgt.

Adres:
Stad: Santpoort-Noord


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
SL Beauty Pedicure Cosmetics SL Beauty Pedicure Cosmetics 648 meter Schoonheid- en pedicure salon, met een uitgebreid aanbod aan behandelingen voor vrouw...
Recensies
Een schoonheidsbehandeling bij Nanda is heerlijk ontspannend en professioneel. Nanda geeft goed advies en weet wat nodig is voor ieders huidtype.
Ik ben al een paar keer bij Nanda’s Beauty Attic geweest en ik kom er heel graag! Nanda is professioneel en erg vriendelijk, ik voelde me er gelijk op mijn gemak. De gezichtsbehandelingen zijn er in verschillende soorten en prijsklassen, zo is er voor waarschijnlijk iedereen wel een geschikte behandeling.
Een behandeling bij Nanda is gegarandeerd succes..heerlijk ontspannen en professioneel. Ik kom al jaren bij haar en ben nog altijd een super tevreden klant!
Ik kom hier al jaren!! Heerlijk ontspannen en een heerlijke behandeling. Voor mij een klein feestje elke maand
Hele goede ervaringen met deze schoonheidsspecialiste!!!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid