facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Cyclolab

Cyclolab

Info

De unieke combinatie van expertise op het gebied van sport chiropractie en de wielrensport maakt de fietspositie analyse bij Cyclolab zeer effectief.

Geschiedenis

Heb je soms onterecht het gevoel dat je niet harder kunt trappen? Heb je terugkerende klachten of zit die oude blessure je nog dwars? Wil je gewoon harder fietsen zonder harder te trappen? Kom dan naar het Cyclolab van Chiropractie Vught voor een fietspositie analyse.
De unieke combinatie van expertise op het gebied van sport chiropractie en de wielrensport maakt de fietspositie analyse bij Cyclolab zeer effectief. De uitgebreide rapportage geeft inzicht in de ideale fietspositie en bevat duidelijke coördinaten waarmee jouw fiets bij de fietsspeciaalzaak perfect kan worden afgesteld. Verras je ploeggenoten en gun jezelf dat extra vermogen.

Adres: Stationsstraat 20, 5261VB Vught
Telefoonnummer: 073-6840194
Stad: Vught
Route: Stationsstraat 20
Postcode: 5261VB


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:30
Dinsdag: 08:00 - 17:30
Woensdag: 08:00 - 17:30
Donderdag: 08:00 - 17:30
Vrijdag: 08:00 - 17:30


op zoek naar gerelateerd: Mantel bikefitting, Bikefit aankoopadvies, Bikefitting Tilburg, Bikefitting kosten
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
PMC Moleneind/Uilenburg PMC Moleneind/Uilenburg 1 km Maikel Weijers is een heel ervaren en kundig fysiotherapeut en weet daardoor altijd d...
Novadic-Kentron Novadic-Kentron 2 km slechte ervaring hier mee gehad , misschien 3 weken gezeten daar op de crisis detox a...
Recensies
Onlangs een bikefitting gehad bij Wim Brussee. De benadering vanuit o.a. chiropractie en de ervaring en kennis van Wim hebben mij enorm geholpen. Ik had last van "zadelpijn" en door een paar op het eerste gezicht kleine aanpassingen ben ik nu pijnvrij!.
Bij Cyclolab een uitgebreide bikefitting laten doen om zo perfect op de fiets kunnen zitten. Wim weet precies wat hij doet en zorgt dat je je op je gemak voelt. Ze zijn aangesloten bij het sportmedisch centrum, waardoor je het ook makkelijk kunt declareren. Aanrader!
Kort geleden bij Cyclolab een fietspositiemeting met lichamelijk onderzoek laten doen. Erg blij met het resultaat en de professionaliteit van Wim. Na ontvangst van het uitgebreide verslag de eerste adviezen op mijn fiets toegepast. Eerste rit gemaakt, voelt meteen al veel prettiger. Dank je wel Wim!
Deskundige advies. Goede afstelling. Uitgebreid rapport toegezonden na de bikefit.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid