facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor CYAN Kringloop

CYAN Kringloop

Info

Feestelijke opening 2 maart 2019!

Producten

Tweedehands kleding, meubelen, huisraad, boeken, speelgoed, wit- en bruingoed, etc.



"CYAN Kringloop Heerhugowaard is de nieuwe kringloopwinkel van en voor Heerhugowaard. Wij geloven in een tweede kans voor mens, milieu en maatschappij. 100% van onze winst gaat naar lokale goede doelen.Wat biedt onze winkel?Onze winkel van 1000 m2 biedt alles wat je van een kringloopwinkel kunt verwachten. Een groot assortiment tweedehands kleding, meubels, boeken, witgoed, elektronica, en nog veel meer. Alles tegen een laag tarief.Goederen afgevenJe kunt je spullen afgeven in de winkel. Het personeel helpt je graag.Goederen laten ophalenJe kunt je goederen laten ophalen. Bel of mail ons voor een afspraak.CYAN ophaaldienst: we halen je spullen gratis op binnen regio Heerhugowaard.CYAN boedeldienst: we leveren bezemschoon op."
Adres: Nijverheidsplein 2D, 1704 RB Heerhugowaard
Telefoonnummer: +31 85 488 14 50
ln.poolgnirknayc@ofni
Stad: Heerhugowaard
Route: Nijverheidsplein 2D
Postcode: 1704 RB


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Vriendenmetmyla Vriendenmetmyla 833 meter “Geef mij een kans, geef mij je hand. Ik wil leren communiceren.”
Teen Challenge Nederland Teen Challenge Nederland 1 km Leuke organisatie met echt hart voor tieners/jongeren! Ik ben blij dat ze zo gedreven...
Recensies
Een zeer dure kringloop, durven voor bepaalde Wii spellen meer dan € 25,- te vragen. Een tv van bijna € 50,- die ouder is dan 10 jaar. Vroeger wat een kringloop voor de minder bedeelden. Bij deze mag je alsnog diep in de buidel tasten als je wat wilt kopen.
Redelijk nette kringloopwinkel. Met alle bekende kringloopgoederen kleding, meubelen, boeken, elektrische apparaten etc.. Enkele parkeerplekken voor auto's.
Van buiten ziet er mooi uit, van binnen is het aanbod redelijk, wat aangeboden word, staat keurig gesorteerd. Boeken afdeling is de moeite waard, begrijp wel dat het aanbod binnen de winkel afhankelijk is van de leveringen die ze aangeboden krijgen, mistte in dit geval de bijzondere dingen waar ik altijd naar op zoek ben binnen een kringloop winkel, maar ga zeker nog wel een keer langs
Fijne winkel meerdere spullen aangeschaft waren allemaal netjes en schoon de bezorging was optijd en vriendelijk personeel. Ze hadden bij de vaatwasser die ik had gekocht een kleinigheidje over het hoofd gezien ik heb het onderdeel laten vervangen en dat bedrag werd netjes door cyan terugbetaald . Kortom erg tevreden en de winkel is zeker een aanrader.
Druk vandaag door de korting ,maar blijft een leuke doorsnuffel winkel
Heel wat kringlopen bezocht maar deze sprong er echt uit! Super mooie spulletjes gevonden en de winkel is netjes en overzichtelijk. Prima prijzen. Ik kom zeker terug!
Leuke kringloop. Wat ik fijn vind is de ruime en overzichtelijke opstelling van alle spulletjes.
Mooie ruim opgezette kringloopwinkel, nieuwe en 2e hands spullen te koop het ziet er netjes uit en de prijzen zijn zoals ze horen te zijn bij een kringloop.Alle artikelen zijn schoon en voorzien van een prijsje.Aardig personeel, zeer klantvriendelijk. Genoeg gratis parkeergelegenheid.
reageert niet op mails telefonisch niet bereikbaar levert de roducten niet
Kon onderdeel keukenkraan nergens vinden, hier wel. Scheelt weer een nieuwe kraan, nu slechts €8,95. Heerlijke man met groot gevoel voor humor. Aanrader voor onderdelen op sanitair/cv gebied.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid