facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor CVT & Co Trainingen

CVT & Co Trainingen

Info

Onze maatschappij stelt hoge eisen aan ons en onze kinderen. Mensen worden mondiger en vertonen steeds vaker ongewenst gedrag zoals agressie en pesten. Het is dus belangrijk dat je je weerbaar en assertief weet op te stellen. Wij helpen je daarbij!

Geschiedenis

Praktijk gericht op zorg en ondersteuning voor kinderen en jeugd.
CVT & Co is gecontracteerd zorgaanbieder voor de jeugdwet en west-Brabant-Weste en de provincie Zeeland. Met als specialisatie: Omgaan met agressie, geweld, faalangst, conflicten en pestgedrag. Zij ondersteunt in het vergroten van fysieke en sociale weerbaarheid zodat je weer zelfvertrouwen krijgt.

Adres: Vang 5, 4664 TX Halsteren
Telefoonnummer: 06-48150563
Stad: Halsteren
Route: Vang 5
Postcode: 4664 TX


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
RT-praktijk Flex RT-praktijk Flex 0 meter Praktijk voor remedial teaching, waarbij wordt uitgegaan van 'wat werkt voor het kind...
Strijkersacademie Strijkersacademie 1 km De Strijkersacademie
Lydia en Ikebana - Japans bloemschikken Lydia en Ikebana - Japans bloemschikken 2 km In een workshop van ca. 3 uur kun je ervaren hoe het is om Ikebana te beoefenen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid