facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Cuypershuis

Cuypershuis
Adres: Pierre Cuypersstraat 1 , Roermond 6041 XG, NL
Telefoonnummer: 0475 359 102
Stad: Roermond
Route: Pierre Cuypersstraat 1
Postcode: 6041 XG


Openingstijden

Dinsdag: 11:00-16:30
Woensdag: 11:00-16:30
Donderdag: 11:00-16:30
Vrijdag: 11:00-16:30
Zaterdag: 11:00-16:30
Zondag: 11:00-16:30


op zoek naar gerelateerd: Cuypershuis doelgroep, Historiehuis Roermond, Munsterkerk Roermond, Tentoonstellingen Roermond, Museum Terug in de Tijd, Museum Heerlen, Cuypershuis parkeren, Cuypershuis Roermond openingstijden
Recensies
Een bijzonder mens deze Cuypers. Enorm gedreven, enigszins eigenwijs, wist precies wat hij wilde. En zo moest het ook gebeuren. Ongetwijfeld één van de redenen van zijn succes.
Mooi en interessant museum.
Een verrassennd mooie expositie over leven en werk van architect Cuypers! Chapeau! Ook de expositie over 800 jaar Munsterkerk heeft mij weer veel bijgeleerd!
Prachtig museum over Nederlads bekendste architect, Pierre Cuypers. Met een zeer mooie collectie aan bezienswaardigheden. Echt een aanrader om te bezoeken !!!
Erg leuk museum wanneer je geïnteresseerd bent in de persoon Cuypers.
Een beleving!
Interessant, veel werken van mr Cuyper te zien.
Zeer mooi en rustig museum. We hebben echt genoten van de mooie collectie en alle informatie. Personeel is heel vriendelijk.
Mooie locatie. Goed ingericht
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid