facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Customwoodcreations

Customwoodcreations

Info

CUSTOMWOODCREATIONS is een jonge maar vooral dynamische onderneming die gespecialiseerd is in het CNC en lasergraveren van in hout! Open op afspraak!!

Geschiedenis

CUSTOMWOODCREATIONS is een jonge maar vooral dynamische onderneming die gespecialiseerd is in het maken en personaliseren van originele geschenk en cadeauartikelen.

Wij ontwerpen en vervaardigen de meeste producten zelf in eigen huis. Hierdoor zijn wij in de gelegenheid om uw ideeën & speciale wensen direct te vertalen naar een hoogwaardig product dat aan al uw verwachtingen voldoet.

Om een uniek, persoonlijk, cadeau te verwezenlijken mag u bij ons meedenken over het ontwerp of een eigen tekst / gedicht aanleveren.

Tevens hebben wij een ruim en trendvolgend assortiment in originele maar vooral persoonlijke cadeauartikelen, waarvan de meeste artikelen naar wens kunnen worden gegraveerd.

Heeft u speciale wensen of bent u op zoek naar een bepaald product? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij zullen samen met u de mogelijkheden bekijken.

Met vriendelijke groeten,

CUSTOMWOODCREATIONS.

Adres: Gelrestraat 73, 5951 JE Belfeld
Telefoonnummer: +31641992860
Stad: Belfeld
Route: Gelrestraat 73
Postcode: 5951 JE


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Bloembinderij Karel Smits Bloembinderij Karel Smits 430 meter Vandaag voor mijn vrouw een prachtige bos bloemen ontvangen van Karel Smits , echt p...
Uithangborden Winkel Karel Smits Uithangborden Winkel Karel Smits 430 meter Vandaag voor mijn vrouw een prachtige bos bloemen ontvangen van Karel Smits , echt p...
uithangbord.info uithangbord.info 430 meter Nostalgische Smeedijzeren uithangborden
Bloemboetiek Beej Suus Bloemboetiek Beej Suus 471 meter U kunt bij ons terecht voor al uw bloemwerk zoals boeketten, grafwerk en bruidswerk. ...
Jumbo Belfeld Jumbo Belfeld 479 meter Goed verzorgde winkel en de Corona maatregelen worden prima in acht genomen.
Marskramer Belfeld Marskramer Belfeld 523 meter Goede service en kwaliteit. Vriendelijke behulpzaam personeel.
Slijterij Salut Slijterij Salut 560 meter Goed assortiment
Slijterij Salut Slijterij Salut 560 meter Goed assortiment
Groenteboerderij Dings Groenteboerderij Dings 2 km Groenteboerderij.
Recensies
Mooie houten bordjes in allerlei maten en soorten.
slecht bedrijf... goedkoop hout wordt hier verwerkt.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid