facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Custom Scooters

Custom Scooters

Info

Custom Scooters maakt van je scooter een unique ride.



"Scooter verkoopTaxatie scooters / motoren / auto’sScooter schadeherstelCustom paintScooter spuiterijScooter onderdelenLichte AutoschadeMotor spuiterijMotorfietsScooter onderdelenFatbikeCustom Fatbike’sVerkoop Fatbike’s"
Adres: Penningweg 69 H, 1507DE Zaandam
Telefoonnummer: 0756167493
Stad: Zaandam
Route: Penningweg 69 H
Postcode: 1507DE



op zoek naar gerelateerd: Vespa online samenstellen, Custom brommer, Full option scooter
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Shadow Security B.V. Shadow Security B.V. 4 km Gast ze zijn niet zo goed in beveiligen. Ik wilde ze inhuren maaf hun Nederlands is z...
Recensies
Twee weken geleden een scooter gekocht bij Custom Scooters en deze in de kleur rosé gold laten spuiten. Buitenom dat het een fijne scooter is en dat hij perfect gespoten is, zijn het ook nog een enorm klantvriendelijke mensen. De klantvriendelijkheid en top service kwam onder andere naar voren op het moment dat ik een week nadat ik mijn scooter in ontvangst mocht nemen een ongeluk kreeg. Ondanks dat mijn ongeluk in de vakantie van Custom Scooters viel, kwamen ze m’n scooter ophalen en brachten ze ook nog eens een leenscooter! Of te wel even kort maar bondig: top zaak die prachtig werk aflevert en ook nog eens super klantvriendelijke mensen. Dus een scooter nodig? Kies lekker voor Custom Scooters, echt toppers!
Door een goede vriend was mijn Vespa Sprint omgevallen, dit kwam doordat hij zijn enkel had verzwikt en tegen de scooter aan kwam. Natuurlijk moest de schade worden gerepareerd, na aantal bedrijven te hebben benaderd had ik het fijnste gevoel bij Custom Scooters in Zaandam. Al met al kan ik zeggen dat dit een top bedrijf is met een zeer goede communicatie. Ook zijn ze erg vakkundig en denken ze goed mee aan de wensen van de klant. Wat ik persoonlijk heel fijn vond van Custom Scooters in Zaandam is dat ze je betrekken bij elke reparatie proces door een verhaallijn te posten op Instagram en je persoonlijk te taggen. Oftewel: Vakkundig, Bijzonder vriendelijk, informatief, snel en goed. En bovendien voor een zeer schappelijke prijs.
Beste scooterzaak in heel Nederland! Het zijn de meest nette, betrouwbare en eerlijke mensen die er zijn. De eigenaar is eerlijk en probeert altijd het beste voor zijn klanten te regelen. Ik heb veel slechte ervaringen gehad bij andere scooter zaken maar 2 jaar terug kwam ik erachter dat hij bestond en nu wil ik nooit meer een andere scooter zaak. Kwaliteit en Kwantiteit is aanwezig.
Geweldige service en een top bedrijf! Verstand van tweewielers en extreem professioneel op het gebied van customizen!
Top bedrijf! Super personeel, komen afspraken na en spuitwerk is van ongekende kwaliteit! Zeker een aanrader. Kijk niet verder deze mannen kunnen en regelen alles. Meer dan 5 sterren waard!
Aanrader voor behoud maar ook herstel van je Vespa. Hij doet veel werk voor winkeliers maar gelukkig ook voor particulieren. Eddy is een vakman welke oog heeft voor elk detail in elke kleur welke je maar kan wensen. Voor het behoud van mijn scooter een bodypack laten aanbrengen tegen steenslag. Ook de binnenzijde is hierbij behandelt tegen roest. Tevens mijn helm in de kleur van mijn scooter laten spuiten erg mooi geworden keurig strak. Top service Vespa schoon en kreeg ook nog een potje verf in de kleur mee. Heel blij met zo’n vakman in Zaandam.
Heel erg bedankt voor het spuiten van mijn scooter. Ik ben er super blij mee. En wat een snelle goede service. Hij ziet er top uit mijn scooter. Groetjes Mees van Eck
Goede en snelle service!! Mooie scooter gekocht, onwijs blij mee!!
Top scooters, goede service en dikke kleuren!!
Topservice en kwaliteit! Team Perry Scooters
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid