facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Custables - Boomstamtafels & woodwalls

Custables - Boomstamtafels & woodwalls

Info

De meest duurzame leverancier van exclusieve DIY interieurproducten



"Bezoek onze webshop of kom langs op afspraak! Exclusieve interieurproducten voor iedereen bereikbaar maken, op de meest duurzame wijze: dat is ons doel. We creëren lage prijzen door ons DIY concept gecombineerd met duurzaamheid. Niets geeft zoveel voldoening als het vormgeven van je eigen product, ga zelf aan de slag! Je bestelt alleen wat jij nodig hebt, zodat je alleen betaald voor wat er voor jou toe echt toe doet!Naast dat we ons inkoopproces in volledig eigen beheer hebben, is datzelfde proces ook nog eens CO2 neutraal. Meer weten? Zie de Explore pagina op onze website."
Adres:
Telefoonnummer: +31713020427
Stad: Vroomshoop



op zoek naar gerelateerd: Suar boomstamblad
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Eastborn Eastborn 521 meter Supper bed .. en de beste matras ben je hier aan goede adres!!
Recensies
Geweldige tafel ontvangen. Goede service! Tafel netjes thuis afgeleverd en gemonteerd. Aanrader.
Geweldige manier om je boomstamtafel te kopen en samen te stellen. Goede service. Er wordt alle tijd genomen om je bij te staan en te adviseren. Een uniek natuurproduct gekocht. Waar wel een behoorlijk prijskaartje aanhangt, maar daar krijg je zeer veel voor terug. Met matte lak afgelakt. Tafel staat perfect in de keuken. We zitten er graag aan. Nu misschien een nieuwe salon aanschaffen. Groet, Henri Hofman
Geweldige service, afspraken nagekomen en hele betrouwbare, fijne mensen. En natuurlijk een fantastisch mooie tafel waar wij al 4 jaren naar zochten! Zeker een aanrader.
Wim is een echte kenner en denkt mee met je! Nog nooit heb ik zo een goede ervaring met een partij zonder daadwerkelijk iets gekocht te hebben. Mocht je een Suar houten tafel willen kopen bij een partij die echt met je meedenkt en alleen top kwaliteit spul levert, dan Is Custables echt bet bedrijf waar je moet kopen!
We hebben de wandpanelen besteld. Vriendelijke mensen en reageren vlot
Kleinschalig bedrijf met fantastische producten en een stukje persoonlijke aandacht
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid