facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Curvylicious by Bianca

Curvylicious by Bianca

Info

Welkom op de facebook pagina van Bianca Vroomen-Tjan.

Graag verwijs ik je naar mijn website www.biancatjan.nl

Geschiedenis

De methode is als volgt: geen shakes of crashdiëten waarbij je snel gewicht verliest en vervolgens de kilo's weer dubbel zo hard aankomt en die ook nog eens uiterst ongezond zijn. Mijn persoonlijke begeleidingsplan is gezond en leuk en ik hou zeker rekening met het feit dat het leven ook nog gewoon een feestje mag zijn en dat niet alles in het teken van de slanke lijn moet staan. Een keertje zondigen mag dus best maar ik probeer je vooral te stimuleren om na zo'n dagje weer door te zetten en verder te gaan!

Tijdens de eerste afspraak wordt je gewogen, opgemeten en bespreken we wat voor jou een gezond en haalbaar gewicht zal zijn en dat wordt je uiteindelijke doel en streven.
Je krijgt een persoonlijke map met een gewichtskaart waarin we elke week vermelden hoeveel je bent afgevallen of aangekomen.
Bij elke drie kilo eraf krijg je een vlaggetje op je kaart en dat zal je zeker stimuleren!
In die persoonlijke map krijg je ook elke week een weekmenu waaraan je je dient te houden.
Dit zullen simpele menu's zijn die iedereen kan maken; of je nou een gezin hebt of alleen woont, ik probeer het zo makkelijk en simpel mogelijk te houden en er hoeven binnen een gezin geen verschillende potjes gekookt te worden.
In de weekmenu's houd ik rekening met seizoensproducten en trendproducten en tijdens de weegmomenten kun je advies vragen over het menu.
De menu's zijn gevarieerd, simpel en lekker en af en toe staat er eens een smakelijke verrassing in die je op dat moment zeker gaat waarderen. Alle extraatjes smaken dan ineens zoveel beter!
Je dient je, naar gelang het aantal kilo's dat je wilt afvallen, een x aantal weken aan deze menu's te houden en zo uiteindelijk bij je streefgewicht te komen.
Daarnaast kom je wekelijks op het spreekuur om op de weegschaal te gaan en zo je gewicht goed bij te houden. Bij elke 5 afgevallen kilo's worden je arm, benen, heup, buik en borstomvang gemeten om zo te zien hoeveel je in omtrek afvalt.
De weegmomenten zijn persoonlijk en niet in groepsverband zodat jouw privacy gewaarborgd blijft.
Tijdens het intakegesprek wordt er een foto van je gemaakt en dat wordt na elke 5 afgevallen kilo's herhaald. Deze foto's worden in je persoonlijke map geplaatst zodat je op den duur heel goed het verschil en de veranderingen aan je lichaam kunt zien. De eerste foto vind je zelf meestal verschrikkelijk maar zodra die eerste 5 kilo eraf zijn en je het verschil ziet zul je er plezier aan beleven, let maar eens op!

Het is de bedoeling dat je het gehele afslanktraject blijft volgen want als je eenmaal aan je missie begint dan moet je deze ook willen afmaken.
Ik zie iedereen het liefst helmaal tevreden de deur uit zien gaan!
In eerste instantie kom je om af te slanken maar het traject daarna vind ik nog veel belangrijker omdat op gewicht blijven vaak moeilijker is dan het afslanken zelf.
Als je je streefgewicht hebt bereikt blijf je nog 9 weken onder begeleiding maar dan met alleen menu’s voor door de week en in het weekend mag je je menu dan zelf invullen zodat je lichaam weer langzaam went aan meer voeding per dag maar zodat je wel op gewicht blijft zonder aan te komen. Zo leer je om door de week op te letten met wat je eet en in het weekend kun je dan genieten van meer lekkers.
Je komt dan nog steeds wekelijks wegen als stok achter de deur.
Na die 9 weken ga je zonder menu’s aan de slag en kom je nog steeds elke week op het weegspreekuur ter controle want dit is de moeilijkste fase waarin de meeste mensen weer aankomen in gewicht.
Deze laatste fase is uiteraard tegen een lager tarief aangezien je geen weekmenu’s meer krijgt. Als je gewicht dan een maand in balans blijft kom je, gedurende 6 maanden, maandelijks naar het weegspreekuur als stok achter de deur!
Het natraject is ontzettend belangrijk en op het moment dat je begint aan het afslanktraject stem je ook in met het natraject. Je bent tenslotte ook een beetje mijn "visitekaartje" en ik wil graag dat je slank en tevreden het hoofdstuk afsluit en dat dit je laatste afslankpoging zal zijn maar wel eentje met succes!
Voorwaarde van het afslankprogramma is wel dat als je vroegtijdig besluit om te stoppen met het afslankprogramma* dat je dan een opzegtermijn hebt van twee maanden.
Dit is ook een extra stok achter de deur om niet bij de eerste beste tegenslag de handdoek in de ring te gooien. De ervaring leert dat mensen juist in die twee maanden ineens een sterke wil krijgen om door te zetten en dan alsnog hun doel bereiken!

Iedereen is welkom; wil je 5 kilo kwijt of 50 kilo; voor mij is iedereen een uitdaging! Ook kinderen met overgewicht zijn welkom; ik probeer een gezond en leefbaar menu te creëren voor het hele gezin waardoor het kind in kwestie niet het gevoel heeft "bijzonder" te zijn doordat het als enige anders moet gaan eten en waarbij alle lekkernijen ineens geschrapt worden. Ik kan jullie als gezin leren om gezond en gevarieerd te eten en daarnaast ook lekker te eten met zo nu en dan ook eens een heerlijk zondigmomentje! Het is geen enkel probleem als de rest van het gezin geen last heeft van overgewicht; we passen dan simpelweg de porties aan!
Ook voor vrouwen met een zwangerschapswens is mijn methode een perfecte manier om de natuur een handje te helpen aangezien gezonde en gevarieerde voeding heel belangrijk is als je probeert zwanger te raken (en er verder geen aantoonbare medische complicaties zijn vast gesteld waardoor een kinderwens uitblijft). Vooral als je last hebt van overgewicht kan dat je kinderwens in de weg staan en kunnen enkele kilo's lichter je droom verwezenlijken.

Dan bestaat er ook nog de mogelijkheid om het afslankprogramma online te volgen. Dit is alleen mogelijk voor mensen die niet in de buurt wonen of mensen die al bij mij onder behandeling zij maar door een operatie of langdurig ziek zijn en tijdelijk niet in de mogelijkheid zijn om naar de praktijk te komen.
Het online afslankprogramma is identiek aan bovenstaande methode alleen mis je dan een stukje persoonlijke begeleiding omdat je niet wekelijks naar het spreekuur komt. Je krijgt een persoonlijke lijnmap toegestuurd en je brengt wekelijks, via de mail, verslag uit.
Je kunt je vragen via de mail (of tijdens het telefonische spreekuur) stellen en ik zal je op die manier zo goed mogelijk proberen te begeleiden. Je mailt wekelijks je gewicht door (liefst met een foto van de weegschaal zodat er een goede controle en stok achter de deur is) en je ontvangt elke week een fris en nieuw weekmenu via de mail. Ook met het online afslankprogramma worden goede resultaten bereikt.

* Dwz als je je streefgewicht, dat we samen hebben vastgesteld, niet hebt bereikt

Adres:
Telefoonnummer: 0642141445
Stad: Geleen


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Beauté Unique Beauté Unique 469 meter Mooie en zeer professionele voetverzorging krijg ik bij Anna. Kijk er elke keer weer ...
Beaute Elysee Beaute Elysee 540 meter Goeie morgen ik ben zeer tevreden met die ooglid korektie botox spuitje beide ogen zí...
Body Office Body Office 608 meter Persoonlijke aandacht is top
Marielle Dassen Gewichtsconsultancy Marielle Dassen Gewichtsconsultancy 725 meter Praktijk voor gezonde voeding, afvallen & gewichtsbeheersing.Specialisatie; voeding &...
BeautyxBar_ BeautyxBar_ 1 km Je handen zijn je persoonlijke visitekaartje! Een eerste indruk bij een kennismaking....
Zorgt in Zorg Zorgt in Zorg 1 km In onze visie moet het voor iedere zelfstandig verpleegkundige aantrekkelijk én makke...
Schoonheids- en afslanktips Schoonheids- en afslanktips 1 km Op deze pagina deel ik regelmatig schoonheids- en afslanktips. Iedereen zijn of haar ...
Gezond & Verantwoord Eten Gezond & Verantwoord Eten 1 km Wil jij ook op een gezonde manier afslanken en je streefgewicht bereiken zonder jojo ...
Tara Cosmetics Nederland BV Tara Cosmetics Nederland BV 2 km Superfijn bedrijf, korte lijntjes, perfecte sevice! Ik ben zelf professional en heb a...
SkinFactory SkinFactory 2 km Erg tevreden. Fijne behandeling en zeer deskundig. Goede en gezellige sfeer.
Finessa Skincare Finessa Skincare 2 km Een heel erg slechte service! Ik had vouchers gekocht via Social deal voor mezelf en ...
Praktijk Gezond Afvallen, Shirley Bendsneyder Praktijk Gezond Afvallen, Shirley Bendsneyde... 9 km Neem contact op voor een GRATIS intake-gesprek.
Recensies
Hele leuke spontane vrouw jammer genoeg kan ze niet tegen kritiek of angsten, dan is ze op haar tenen getrapt en dat is ook nog n psycholoog
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid