facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Cura ICT

Cura ICT

Info

Cura ICT is uw aanspreekpunt als het gaat om ICT en Webdesign voor de zorg.



"De geneeskunde zit vol met specialisten. Binnen de ICT is dit helaas niet altijd het geval, terwijl het juist voor de zorgsector zo belangrijk is.Cura ICT is dé specialist op gebied van IT-oplossingen binnen de gezondheidszorg.Wij zijn volledig gericht op het ondersteunen van zorgorganisaties om het beste uit hun technologie te halen. Net als u werken we afgestemd op een groter beeld van de algehele gezondheid van uw systemen en uw gegevens, anticiperen op problemen en blijven op de hoogte van beveiligingsuitdagingen. Met deze visie voorkomen we branden, zodat er niet geblust hoeft te worden."
Adres: Molenrak 25, 8303MA Emmeloord
Telefoonnummer: 0629534139
ln.tciaruc@netraam
Stad: Emmeloord
Route: Molenrak 25
Postcode: 8303MA


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Let Things Talk Let Things Talk 3 km Bespaar tijd, geld en energie door het inzetten van sensoren en display. Wij maken u ...
Recensies
Maarten van CuraICT heeft mij onwijs goed geholpen vanaf de start van mijn bedrijf. Hij is laagdrempelig in contact, geeft goed advies en werkt erg snel. Als ik een probleem heb, wordt het altijd zeer snel opgelost!
Als klein startend bedrijfje wilden wij een intern netwerk hebben. Hiervoor zijn we bij Cura ICT uitgekomen en zijn super blij dat we dat we met hen in zee zijn gegaan. Alles draait perfect, goede adviezen en het systeem wordt super onderhouden. Zeer professioneel en zeer zeker aan te raden!
We zijn zeer tevreden over de diensten van Cura ICT. Maarten beheerd de gehele ict van ons administratiekantoor. Denk altijd mee, is altijd bereikbaar en alles wordt altijd meteen opgelost.
Als huisartsenpraktijk waren wij op zoek naar een verfrissend nieuw digitaal jasje en zijn we met met Maarten van CuraICT in zee gegaan. Wij kunnen hem van harte aanbevelen. Laagdrempelig en prettig in het overleg denkt mee en bijzonder snel in aanpassingen. Hartelijk dank voor je hulp!
Ik maak inmiddels ruim een jaar gebruik van de service van CuraICT. Tot nu toe zeer tevreden. Prettig in communicatie, zeer klantvriendelijk. Bekwaam in ICT, zowel online als offline.
Maarten denkt veel mee, heeft goede verfrissende ideeën, geeft goed advies en is altijd goed bereikbaar. Een zeer prettige samenwerking een aanbeveling dus!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid