facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Cura Clinic Hoensbroek

"Zelfstandig behandelcentrum voor kaakchirurgie"
Adres: Schuureikweg, Hoensbroek
Telefoonnummer: 0455116720
Stad: Hoensbroek
Route: Schuureikweg



op zoek naar gerelateerd: Cura Clinic ervaringen, Cura Clinic Hoensbroek reviews, Cura Clinic Venlo reviews, Cura Clinic vacature, Cura Clinic vragenlijst, Cura Clinic verstandskies, Kaakchirurg Venlo VieCuri, Kaakchirurg VieCuri
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Gezondheidscentrum Hoensbroek Gezondheidscentrum Hoensbroek 2 km Meerdere keren een verkeerde diagnose gekregen. Nemen je verder totaal niet serieus e...
Recensies
Omdat ik zelf ook zo bang was, heb ik vantevoren ook van alles opgezocht; gekeken welke recensies er waren, wat ik allemaal zou kunnen verwachten etc etc. Dus moet ik nu ook wat plaatsen, vind ik. Ik moet bekennen, dat het allemaal 1000 procent is meegevallen. Twee weken geleden ben ik onder narcose geholpen in Maastricht. Vandaag moest ik op controle. Resterende slechte tanden plus twee vervelend gesitueerde verstandskiezen zijn deskundig aangepakt door drs. R. Dor Toloui: Iedereen, zeker de kaakchirurg zelf, zijn uitermate vriendelijk en kundig. En hebben de juiste dosis humor.Niet bang zijn dus. Het komt allemaal goed! Dank allemaal daar!
Chirurg Muller intake gehad voor mijn zoon. Totaal niet empatisch . Ongelooflijk! Zal later review updaten , want gaat mij aan t hart ! Assistentes zijn wel TOP
16-05-2223 deel van een verstandskies laten verwijderen, vriendelijk personeel , vriendelijke vrouwelijke chirurg en natuurlijk allen vakkundig ,echt een aanrader.
Vlug en goed geholpen met het verwijderen van en kies die afgesproken was , eerst en goed uitleg wat er gebeurt door Drs.R.Door Toloui en medewerkers.
Hele prettige ervaring gehad. Heb twee verstandskiezen moeten laten verwijderen waar ik erg tegenop zag. De receptioniste stelde mij al gerust en de kaakchirurg vervolgens ook. Ze ging eerst een gesprek met mij aan en gaf duidelijk uitleg. Hele fijne kundige vrouw. Complimenten! Het is nu een week geleden en ik heb tijdens en na de behandeling geen pijn gehad. Top dus!
Vorig jaar is mijn vrouw de tanden laten trekken binnen 10 minuten was ze klaar gauw gehecht ze zit er nu nog mee dit is gewoon een fabriek geen gevoelens voor mensen alleen maar aan geld denken
Hele slechte ervaring gehad.er moeten 3 kiezen getrokken worden.was geen tijd voor tandarts had hele slechte zin was alleen maar aan het schelden dat ze van andere collega's de fouten moest oplossen.dit had allemaal niks met mij te maken . assistente kreeg de wind van voren omdat ze het afzuigaparaat al aan zetten .jonge jonge wat een amateuristisch gedoe.ik ben naar ZH Roermond gegaan waar ik een uitstekende behandeling gehad heb .de kiezen zijn eruit.
Ik ben nu in anderhalf jaar tijd, drie keer geholpen geworden in de curaclinic hoensbroek. Ik ben uiterst tevreden over de professionele hulp die ik daar gekregen heb. Ik kreeg telkens op korte termijn een afspraak! ik ben ontzettend bang voor de tandarts, laat staan een kaakchirurg... maar ik werd zo lief en kundig door alle drie de keren heen geholpen door de chirurgen maar ook door zijn assistentes. Vanwege corona mocht er nooit begeleiding mee, maar een van de assistentes gaf mij haar handen om te knijpen, om mij bij te staan en bleef mij maar gerust stellen en legde uit wat er gebeurde terwijl de chirurg zijn werk deed en dat vond ik zo lief en hartverwarmend! Ik ben uiterst tevreden over de professionele, nette, steriele, kundige, vriendelijke en menselijke aard hoe ze hier met mij zijn omgegaan. Ik hoop dat ik nu klaar ben met de kiezen, maar mocht het weer nodig zijn, kom ik hier zeker weer terug!! Bedankt voor alles!!
Heel vervelende ervaring gehad bij Cura clinic. Ik heb eerst 25 minuten moeten wachten voordat de verdoving erin kon. Vervolgens heb ik nog 3 kwartier ! in de wachtkamer gezeten voordat ik geholpen werd. Laten we voorop stellen dat ik echt niet bang ben voor de tandarts maar je werd totaal niet op je gemak gesteld en tijdens de behandeling maakte de arts meerdere opmerkingen zoals ‘wat een vervelende tand, hij zit muurvast’ en ‘ik moet hem gaan breken’. Niet wat je wilt horen als je daar in de stoel ligt, kan ik vertellen. Na de behandeling van een half uur was de arts al weg voordat ik recht in de stoel zat zonder een woord te zeggen. Wat mij nog het meeste stoort is dat er dan vanuit mijn eigen tandarts feedback wordt gegeven en daarop wordt gereageerd met; nee, hier herkennen we ons niet in, met die arts loopt iedereen weg.
Na veel last van mijn verstandskiezen ervoor gekozen om ze te laten trekken bij de cura clinic. Ik kon gelukkig snel terecht onlangs de drukte van de coronacrisis. Kaakchirurg Dorr Toloui gaf duidelijke uitleg en stelde me erg gerust. Ervoor gekozen ze meteen die dag eruit te laten halen. Zelf was ik erg zenuwachtig, de assistenten waren aardig en legde uit wat er precies ging gebeuren. Uiteindelijk viel de ingreep mee en was het na 20 minuten al klaar. Alles meegekregen voor de nazorg en recepten wanneer ik teveel last zou krijgen. Al met al een super ervaring hier gehad en raadt dit iedereen aan!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid