facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Cuppen Logistics

Cuppen Logistics

Info

Welkom bij Cuppen Logistics BV, al vele decennia de betrouwbare transportpartner. In de Benelux en Duitsland bezoeken we alle belangrijke bestemmingen vrijwel dagelijks. Wij onderscheiden ons door kwaliteit en betrouwbaarheid.

Geschiedenis

Onze vloot bestaat uit 40 trekkende eenheden en ongeveer 55 getrokken eenheden. Zij verzorgen deze soorten transport:

Geconditioneerd transport
Geconditioneerd transport is het transport van goederen onder gecontroleerde gecontroleerde omstandigheden, dit is bedoeld voor producten als planten en levensmiddelen.

Een onderdeel van geconditioneerd transport is koeltransport. Dit is bedoeld voor groenten, fruit en bloemen. Hiervoor hebben wij al onze koelwagens uitgerust met laadkleppen, boordcomputers en temperatuurregistratie. Zo garanderen we optimale controle van de temperatuuromstandigheden. Met een moderne vloot van veertig koelwagens kan Cuppen Logistics aan vrijwel elke wens van grote kwekers en handelaren voldoen.

Deellading
Wij transporteren uw deellading binnen de gevraagde termijn en tegen concurrerende tarieven. Wij hebben vrachtwagens ter beschikking op de belangrijkste knooppunten in Duitsland en de Benelux. Stukgoed- en deelzendingen laden we in ons eigen distributiecentrum om, voor verder transport naar de Benelux en Duitsland. De combinatiemogelijkheden zijn groot!

ADR-transport
Onze moderne maatschappij maakt veelvuldig gebruik van gevaarlijke stoffen. Van een 'onschuldig' product als vaatwasmiddel tot een 'agressief' product als haarlak. Bij Cuppen Logistics is dit transport in veilige handen.

Het vervoer van gevaarlijke stoffen over de weg moet aan wettelijke eisen voldoen: het ADR (Accord européen relatif au transport international des marchandises Dangereuses par Route, ofwel het Europese Verdrag inzake het vervoer van gevaarlijke stoffen over de weg) regelt dit Europees. De Wet Vervoer Gevaarlijke Stoffen, het Besluit Vervoer Gevaarlijke Stoffen en het Reglement Vervoer over Land van Gevaarlijke stoffen regelen dit nationaal. Deze voorschriften stellen bijzondere eisen aan de wijze van transport, de verpakking van de producten, de inrichting en uitrusting van voertuigen en aan de deskundigheid en opleiding van chauffeurs en ander personeel.

Cuppen Logistics voldoet aan alle eisen en onze chauffeurs beschikken dan ook allemaal over het ADR-certificaat.

Warehousing
Wist u dat Cuppen Logistics volop mogelijkheden biedt om producten op te slaan?

Wij beschikken over duizenden vierkante meters opslagruimte, zowel gekoeld als niet-gekoeld. We verhuren complete loodsen, stellingen en koelcelruimtes (-2 tot +20 graden Celsius). We kunnen diverse klimaatzones creëren.

Adres: Venrayseweg 143, 5961 NS Horst
Telefoonnummer: 0031- (0)77 3977070
Stad: Horst
Route: Venrayseweg 143
Postcode: 5961 NS



op zoek naar gerelateerd: Gekoeld transport Duitsland, Transport Venlo, Koeltransport Nederland, Kempen Transport Facebook, Cuppen Horst Vacatures, Cuppen Coldstore BV
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Driessen Speciaaltransport Horst Driessen Speciaaltransport Horst 4 km Vriendelijke mensen, koffie staat altijd klaar.
Recensies
Weet niet of het normaal is als er tijdens een sollicitatiegesprek verwacht wordt dat je soms meer dan 15uur aan het werk en dan vanaf 3.00u bezig kunt zijn. Verder werd aangegeven dat er verwacht wordt dat je op deze manier jarenlang zult werken. Intentie van slechts een jaar is tekort terwijl ze natuurlijk wel in eerste instantie een jaarcontract geven. Het lijkt me duidelijk dat een chauffeur dit niet van te voren kan aangeven. Zou zeggen dat je als chauffeur niet meer hoeft mee te gaan in moderne slavernij. Gewoon even verder zoeken. Voor de mensen die in Horst willen werken: bij Poels-Janssen zoeken ze ook nog chauffeurs voor de dagdienst met mooi materiaal!
Prachtige locatie, gastvrije mensen en snelle service
Levensgevaarlijke chauffeur op de weg A61 richting Mendig. Waar je niet in mag halen gooit hij keer op keer zijn vrachtwagen naar links en haalt in.
Leuke firma..beetje waazig loodspersooneel maar wel altijd vriendelijk .
Familie bedrijf met nette auto’s . En snel personeel .
Mooi bedrijf met vriendelijke mensen
Vriendelijk bedrijf, net verzorgde auto's,
Vriendelijke mensen
Aardige mensen.
Vertaald door Google Vriendelijke mensen Heel leuk bedrijf Origineel Friendly people Very nice company
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid