facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Cultuurverschillen België - Nederland

Cultuurverschillen België - Nederland

Info

De samenwerking tussen Belgen en Nederlanders is vaak hoofdpijn in plaats van meerwaarde door de onderschatte cultuurverschillen.

Geschiedenis

Ik wil de interculturele samenwerking tussen Belgen en Nederlanders bevorderen, maar dat is niet altijd even gemakkelijk omdat er geen twee buurlanden in Europa zijn die zo van elkaar verschillen als België en Nederland. Op deze pagina probeer ik het wederzijds begrip en de kennis over elkaar te verhogen, zodat samenwerking een succes wordt in plaats van hoofdpijn, zoals helaas te vaak het geval is.

Ik heb over de vaak moeizame samenwerking tussen Belgen en Nederlanders in 2010 een boek geschreven met als titel: Waarom Belgen niet kunnen voetballen en Nederlanders nooit wereldkampioen worden. Een boek dat NIET over voetballen gaat, maar dat als metafoor staat voor hoe Belgen en Nederlanders zaken doen. Met 11 herdrukken was het een bestseller, maar aangezien de titel ( met Belgie op nummer 1 in de FIFA-ranking) en ook de inhoud aan een grondige revisie toe was, ben ik nu bezig met een nieuw boek over dit onderwerp dat in het najaar zal verschijnen. Op mijn website en deze face-bookpagina houd ik jullie over de voortgang van het boek op de hoogte. Maar ook kun je er met regelmaat tips en nieuwtjes lezen over Belgisch/Nederlandse onderwerpen.

Adres: 4511 DB Breskens
Telefoonnummer: 00 31 6 427 797 41
Stad: Breskens
Postcode: 4511 DB


Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid