facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Cultuurhuis De Klinker

Cultuurhuis De Klinker

Info

Het cultuurhuis is meer dan alleen een gebouw. Het is onderdeel van het culturele aanbod in de gemeente voor iedereen.

Producten

Tickets, cadeaukaarten



"Cultuurhuis De Klinker is een theater, filmhuis, bibliotheek en kunstencentrum in een. Bent u op zoek naar een leuke theatervoorstelling of een concert, dan bent u bij dit theater in Winschoten aan het goede adres. In het Kunstencentrum kunt u terecht voor verschillende cursussen en muziekles. In de bibliotheek kunt u ontspannen een boek lezen of lid worden en deze mee naar huis nemen, zodat u thuis rustig uw gang kunt gaan."
Adres: Mr. D.U. Stikkerlaan 251, 9675 DG Winschoten
Telefoonnummer: 0597 700270
ln.reknilkedni@ofni
Stad: Winschoten
Route: Mr. D.U. Stikkerlaan 251
Postcode: 9675 DG



op zoek naar gerelateerd: cultuurhuis de klinker geplande evenementen, programma cultuurhuis de klinker, de klinker 2017-2018, filmliga winschoten, programma theater de klinker winschoten, mijn klinker, grote zaal de klinker winschoten, bioscoop winschoten agenda
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Theater de Tramwerkplaats Theater de Tramwerkplaats 965 meter Tramwerkplaats Winschoten
Recensies
Opzich een mooi theater. De voorstelling waar we geweest waren, de Kameleon, was echt verschrikkelijk. De tweeling van de Kameleon was slechts 1 jongen en het verhaal was voor volwassenen geschreven en dat terwijl de promotie voor vanaf 6 jaar was. Ik vond de 1,5 uur echt verschrikkelijk lang duren en geen spanning te vinden. Super jammer, want de spelers & muziek en licht was wel top. Het verhaal was slecht en kwam niet in de buurt van de Kameleon. Dat dit stuk die naam mag gebruiken, vinden wij verbazingwekkend.
Misschien om het einde van de meeste coronamaatregelen te vieren binnen een week twee keer naar De Klinker geweest. De eerste keer naar de filmzaal/bioscoop. Trap op en een stukkie doorlopen. Stoelen zitten prima en geluid is prima. De tweede keer naar een concert in de grote zaal. Prima zitplaatsen met goed zicht op het podium, al had de beenruimte wel wat groter mogen zijn. In De Klinker stond een hele batterij medewerkers paraat voor ontvangst, wegwijs, garderobe en catering. Al met al twee keer een heel prettige ervaring.
Altijd goed voor een gezelige middag/ avondje uit. vriendelijke gastvrouwen en heren die je ontvangen en heel behulpzaam zijn bij het zoeken van je zitplaats
Een geweldige accommodatie en de voorstelling van De Noordmannen was fenomenaal, zeker voor herhaling vatbaar, #tiktoktammo bedankt., #josienbakker super.....!
Mooi theater, ruim zitten, goede akoestische Minpunt: te weinig toiletten...
Mooi theater. Zicht op het podium is erg goed. Zelfs als men op het balkon zit. Stoelen zitten lekker met veel been ruimte. Personeel is erg vriendelijk en behulpzaam.
Mooi theater, goed geluid en een gezellige bar!
Goede plaatsen in het theater, nooit meer iemand die je er voor zit.
Mooi knus theater met een goede zit.
Vanmiddag met onze dochter naar Peppa Pig Live geweest, mooi gebouw, mooie en goed ingerichte zaal en erg aardige en behulpzame gastvrouwen en -heren. Aanrader!
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Cultuurhuis De Klinker met het openbaar vervoer


Winschoten, Oldambtplein 120 meter
119
13
17
Winschoten, Oldambtplein 120 meter
119
13
17
Winschoten, Gassingel 200 meter
119
13
17
Winschoten, Gassingel 340 meter
119
13
17
Winschoten, Tulpstraat 390 meter
17

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid