facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Culturele Vereniging 't Reghthuys

Culturele Vereniging 't Reghthuys

Info

Culturele Vereniging 't Reghthuys
Waar kunst, cultuur en mensen samen zijn

Geschiedenis

Welkom op de website van Culturele Vereniging 't Reghthuys. Wij zijn gehuisvest in het Reghthuys aan het Reghthuysplein 1 in Nieuwkoop, een gebouw uit 1628.

Op cultureel gebied organiseren wij een breed scala van activiteiten, waaraan inwoners van Nieuwkoop en verre omgeving genoegen kunnen beleven. Zo zijn er gedurende het gehele jaar exposities van beeldende kunstenaars.

Eens per maand op de vrijdagavond - met uitzondering van de zomeravonden - kunt u in het Reghthuys een film bekijken. Ook de zaterdagavondconcerten worden door muziekliefhebbers bijzonder gewaardeerd.

Tevens zijn er toneelvoorstellingen. Doordeweek is het Reghthuys, zowel overdag als 's avonds, een plek voor cursussen op het gebied van o.a. literatuur, filosofie en muziek, en voor lezingen over allerlei boeiende onderwerpen. Daarnaast biedt het op gezette tijden etsers en modeltekenaars ruimte om met elkaar te werken.

Veel belangstelling is er voor de excursies naar musea, interessante gebouwen, exposities etc.

Ook voor het sluiten van een huwelijk kunt u in ons Reghthuys terecht.

Adres: Reghthuysplein 1, 2421 BE Nieuwkoop
Stad: Nieuwkoop
Route: Reghthuysplein 1
Postcode: 2421 BE



op zoek naar gerelateerd: Film reghthuys nieuwkoop, Agenda Nieuwkoop, Muziek Nieuwkoop, Riet van Veeren, Jelle Moraal
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Theater Kaleidoskoop Theater Kaleidoskoop 270 meter Leuk theater. Niet zo groot, maar groot genoeg
Galerie RDH Kunstwerken Galerie RDH Kunstwerken 1 km RDH kunstwerken is een galerie voor hedendaagse moderne kunst; waar u kunt kiezen uit...
Hoeve Rijlaarsdam Hoeve Rijlaarsdam 2 km De ligging is prachtig, de exposities zijn goed gekozen en de moeite waard. Er wordt ...
Recensies
Gezellig concert van Robert Jan Stips en Marieke Brokamp. Super goed optreden, mooie lokatie. Beetje hoog podium als je vooraan zit. Goed verzorgd door enthousiaste vrijwilligers.
Mooi pand uit 1600
Heel gezellig, veel bekende gezichten gezien.
Mooi gerestaureerd gebouw, nu beschikbaar voor tentoonstellingen. De keer dat ik er was was A.J.N. Bakker de eer te beurt gevallen. Fantastische kunstenaar voor een prachtige plek. Parkeren voor de deur en als je nog tijd over hebt kun je in de buurt een bootje huren en over de Nieuwkoopse plassen gaan varen. Veel plezier!
CCR was echt goed. Jerry Lee Lewis heel gezellige muziek. Eagles begonnen veel te laat, toen alleen maar onbekende nummers. En ze hadden nog geen uur gespeeld of het was pauze! Heel jammer. We zijn maar naar huis gegaan, hoewel we eigenlijk kwamen voor de Eagles
Kleinschalige exposities komen hier prima tot zijn recht. Ideaal voor de lokale kunstenaars.
Prachtige locatie voor een prachtig concert.
Leuk kleinschalige expositie ruimte.
Mooie historische lokatie voor bijzondere gelegenheden.
De moeite waard om langs te komen in combinatie met de zaterdagmarkt
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid