facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Cultureel Centrum De Boodschap

Cultureel Centrum De Boodschap

Info

De Boodschap is een bruisend cultureel centrum, theater, filmhuis, vergader-, feest- en evenementenlocatie in Rijen met gratis parkeerplaats.
Op onze Facebooksite krijg je als eerste ons nieuws, de laatste filmpjes en speciale acties!

Adres: Nassaulaan 62-64, 5121 BC Rijen
Telefoonnummer: (0161) 224 314
Stad: Rijen
Route: Nassaulaan 62-64
Postcode: 5121 BC



op zoek naar gerelateerd: De Boodschap film, Cultureel Centrum De Boodschap geplande evenementen, De Boodschap Rijen openingstijden, Theater De Boodschap Rijen, De Schakel Gilze, Www CCGR nl, Shandybal Rijen 2022, Open dag Boodschap Rijen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Cultuurplaats Toon je talent Cultuurplaats Toon je talent 0 meter Stichting Cultuurplaats onderzoekt, initieert, organiseert en verbindt kunst & cultuu...
Recensies
Erg leuk de musical groep 8/2020
Leuke show' s van onder andere Eddy Zoey en Philippe geubels gezien. Alles voor een betaalbare prijs.
een mooi gebouw waar je verschillende activiteiten kunt uitoefenen. En theater en film kunt zien. Alleen jammer dat de lift zo klein is en houterig werkt.
Een film over de gemeente in oorlogstijd trok ons naar deze zaal. Keurig geregeld en fijn nadien, zeer betaalbaar, nog wat gedronken.
In de ontmoetingsruimte, na de voorstelling over de oorlog was het erg tochtig, niet prettig
Cultureel 'Centrum', er heerst er hier alleen één dominante cultuur. Als het mij aankan getoond worden dat ze hier iedereen bij betrekken trek ik mijn review in en plaats ik 5 sterren!
Een leuke voorstelling maar het was ontzettend warm. Geen airco aan. Er werd ook geen deur open gezet. Erg jammer dat hier niets aan gedaan werd.
veel te doen, ruimtes te huur, horeca aanwezig en bibliotheek aan achterkant
Leuk theater, niet erg groot maar voor een plaats als Rijen groot genoeg. Er is veel mogelijk en er gebeurd ook veel, zoals carnaval vieren, muziek les, taal les etc.
Heb daar een EHBO vervog les gevolgd
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid